ΕΛΛΑΔΑ

Καβάλα: Σκότωσε σύντροφο και παιδί επειδή θα έφευγαν - Τι υποστηρίζει φίλος του 56χρονου

Καβάλα: Σκότωσε σύντροφο και παιδί επειδή θα έφευγαν - Τι υποστηρίζει φίλος του 56χρονου
Ο δράστης οδήγησε την σύζυγό του σε ένα μαντρί και εκεί σκότωσε την ίδια και το βρέφος, πριν βάλει τέλος στη ζωή του INTIME / ΚΟΤΣΙΡΕΑΣ ΗΛΙΑΣ

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία για την εν ψυχρώ δολοφονία σε χωριό της Καβάλας, όπου ένας 56χρονος σκότωσε την 31χρονη σύντροφό του και το μόλις 10 μηνών παιδί τους και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο δολοφόνος και αυτόχειρας ζούσε σε διάσταση με τη σύντροφό του και τον τελευταίο καιρό υπήρχαν προστριβές για την επιμέλεια του παιδιού τους. Αυτό που φαίνεται να εξόργισε τον 56χρονο ήταν ότι η 31χρονη θα τον εγκατέλειπε, μαζί με το παιδί τους.

Το ζευγάρι τους τελευταίους μήνες ήταν σε διάσταση. Η 31χρονη ζούσε με τον παππού της και ο 56χρονος στο σπίτι τους. Μάλιστα, λίγες ημέρες νωρίτερα, έγινε το δικαστήριο για την επιμέλεια του παιδιού και αναμένονταν η απόφαση.

Κάποιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η 31χρονη σκόπευε να φύγει από το χωριό και ο δράστης φοβόταν ότι αποκτώντας την επιμέλεια του παιδιού θα το έπαιρνε και θα έφευγε στη Γερμανία.

Σύμφωνα με την μαρτυρία φίλου και συγχωριανού του δράστη, η διαμάχη για την επιμέλεια του παιδιού ήταν όπως όλα δείχνουν, αυτή που τον οδήγησε στην διπλή και αποτρόπαια δολοφονία.

Ο δράστης σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, οδήγησε την Ελληνογερμανίδα σε ένα μαντρί και εκεί την σκότωσε μαζί με το βρέφος, πριν βάλει τέλος στη ζωή του με μια κυνηγετική καραμπίνα.

Η 31χρονη σύντροφός του 56χρονου που βρήκε τραγικό θάνατο από τα ίδια του τα χέρια γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Γερμανία όπου διαμένει και η μητέρα της που κατάγεται από τη Λεκάνη, χωριό στο οποίο διατηρεί και το πατρικό της σπίτι. Η γυναίκα ήταν φωτογράφος και αγαπούσε ιδιαίτερα τη γενέτειρα της μητέρα της. Κατά την παραμονή της στο χωριό είχε δημιουργήσει κι ένα ιδιαίτερα καλαίσθητο φωτογραφικό λεύκωμα με πολλές φωτογραφίες από το χωριό και τους κατοίκους του.

Όλοι κάνουν λόγο για μια πολύ ευγενική κοπέλα που γνωρίστηκε με τον 56χρονο όταν ήρθε στην Ελλάδα, σύναψε σχέση μαζί του και απέκτησε ένα παιδί, το οποίο εκείνος αναγνώρισε, χωρίς να έχουν παντρευτεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 56χρονος ήταν παντρεμένος, πατέρας δυο παιδιών με εγγόνια, αλλά φέρεται να είχε διακόψει τις σχέσεις με την προηγούμενη οικογένειά του που ζει σε άλλη περιοχή της Καβάλας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ