ΕΛΛΑΔΑ

«Όχι» στο αίτημα Πισπιρίγκου για συνένωση των δικογραφιών από το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών

«Όχι» στο αίτημα Πισπιρίγκου για συνένωση των δικογραφιών από το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δικαστές έκριναν ότι η συνένωση δεν θα εισέφερε κάτι παραπάνω στην όλη διαδικασία INTIME/ ΠΕΡΙΣΤΕΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Απορρίφθηκε από το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών το αίτημα της προφυλακισμένης Ρούλας Πισπιρίγκου για συνένωση των δύο δικογραφιών που αφορούν τις ανθρωποκτονίες των τριών παιδιών της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δικαστές έκριναν ότι η συνένωση δεν θα εισέφερε κάτι παραπάνω στην όλη διαδικασία.

Επιπλέον, οι δύο υποθέσεις βρίσκονται σε διαφορετικό δικονομικό στάδιο:

Η μία που αφορά την 9χρονη Τζωρζίνα βρίσκεται λίγο πριν την έκδοση βουλεύματος για την παραπομπή ή μη σε δίκη της 33χρονης κατηγορούμενης για ανθρωποκτονία από πρόθεση της κόρης της. Υπενθυμίζεται ότι στην πρόταση του προς το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο, ο εισαγγελέας Γεώργιος Νούλης ζητά την παραπομπή της Ρούλας Πισπιρίγκου σε δίκη όχι μόνο για τη δολοφονία του παιδιού της, αλλά και για απόπειρα ανθρωποκτονίας της κόρης της στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο, με αποτέλεσμα η 9χρονη Τζωρτζίνα να καταστεί τετραπληγική.

Η δεύτερη δικογραφία που αφορά στα δύο μικρότερα παιδιά της οικογένειας, της Μαλένας και της Ίριδας, βρίσκεται στο στάδιο της κύριας ανάκρισης και της εξέτασης μαρτύρων, καθώς σε βάρος της Ρούλας Πισπιρίγκου έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για «ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση κατά συρροή».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ