Κρήτη: Νεκρός 53χρονος κρατούμενος στις φυλακές της Αγιάς
Ανανεώθηκε:
Την τελευταία του πνοή άφησε σήμερα στο κατάστημα κράτησης στην Αγιά Χανίων, ένας 53χρονος κρατούμενος.
Ο 53χρονος -ο οποίος εξέτειε ποινή για κλοπές- εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του. Άμεσα ενημερώθηκε το ΕΚΑΒ, με τους διασώστες να διαπιστώνουν τον θάνατό του.
Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Χανίων ο κρατούμενος μεταφέρθηκε πριν από από 5 ημέρες στο Νοσοκομείο Χανίων, όπου οι γιατροί σύστησαν την άμεση διενέργεια αξονικής τομογραφίας.
Λίγο μετά τα μεσάανυχτα της Παρασκευής, ο ίδιος άνθρωπος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο με αιμόπτυση, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν ότι το ιατρείο της φυλακής δεν μερίμνησε να γίνει η αξονική που είχε ζητηθεί και ζήτησαν εκ νέου να γίνει άμεσα αξονική τομογραφία και μαντού.
Τελικά ο άνθρωπος επέστρεψε στη φυλακή τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου, για να αφήσει την τελευταία του πνοή νωρίς το μεσημέρι.
Η διμερής στρατιωτική συνεργασία στο επίκεντρο της συνάντησης Δένδια με τον Αλβανό υπουργό Άμυνας
20:00
Μουντιάλ 2026: Ο Κούμπεκ παραιτήθηκε απ’ τον πάγκο της Τσεχίας
19:57
Les Echos: Η ελληνική Τheon κοντά στην εξαγορά της γαλλικής εταιρείας υψηλής τεχνολογίας HGH
19:54
Οι αρχές της Αργεντινής εντόπισαν μια παραλλαγή του χανταϊού στη Γη του Πυρός
19:48