Νέα Ιωνία: 38χρονη κατήγγειλε βιασμό από τον σύντροφό της υπό την απειλή όπλου
Ανανεώθηκε:
Βιασμό από τον σύντροφό της κατήγγειλε μια 38χρονη στη Νέα Ιωνία, η οποία υποστήριξε πως ο άνδρας την απειλούσε μάλιστα με όπλο.
Πληροφορίες αναφέρουν πως το πρωί του Σαββάτου οι γείτονες του ζευγαριού άκουσαν φωνές από τη γυναίκα και κάλεσαν αμέσως την Αστυνομία.
Άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ έφτασαν στο σημείο και μπήκαν στην πολυκατοικία με τη βοήθεια ενός ενοίκου. Φτάνοντας στο διαμέρισμα, που τους υπέδειξαν, χτύπησαν το κουδούνι και άνοιξε ένας άνδρας, ο οποίος τους διαβεβαίωσε ότι όλα είναι καλά.
Ωστόσο, οι αστυνομικοί είδαν στο βάθος του διαμερίσματος μια γυναίκα να τους κάνει νοήματα πως χρειάζεται βοήθεια και τότε μπήκαν στο σπίτι.
Τότε, η 38χρονη τους έδειξε ένα σημείο, στο οποίο υπήρχαν δύο όπλα, ένα εκ των οποίων μάλιστα, πολεμικό.
Ο 58χρονος άνδρας συνελήφθη από τους αστυνομικούς, ενώ η γυναίκα κατήγγειλε στους αστυνομικούς πως ο σύντροφός της τη βίασε το προηγούμενο βράδυ υπό την απειλή όπλου.
Ο 58χρονος συνελήφθη με τις κατηγορίες του βιασμού, της ενδοοικογενειακής βίας και για παράνομη οπλοκατοχή.
SPONSORED
«Προ των πυλών» το καλοκαίρι: Ποιες περιοχές θα δουν τα πρώτα 36αρια - Πού θα συνεχιστούν οι βροχές
12:24
Επιστολή παραίτησης της Έφης Αχτσιόγλου στον πρόεδρο της Βουλής - Την διαδέχεται ο Γ. Δραγασάκης
12:21
Πράσινο φως από ESM στην Ελλάδα για την πρόωρη εξόφληση 6,95 δισ. ευρώ από το πρώτο Μνημόνιο
12:19
Θεσσαλονίκη: Προσωρινά εκτός λειτουργίας οι πινακίδες τηλεματικής του ΟΑΣΘ
12:14