ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Έκρυβε την κάνναβη σε γυψοσανίδα - Έξι συλλήψεις για ναρκωτικά

Θεσσαλονίκη: Έκρυβε την κάνναβη σε γυψοσανίδα - Έξι συλλήψεις για ναρκωτικά
Κατά το τελευταίο 24ωρο, αστυνομικοί της Διεύθυνσης Ασφάλειας και Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, συνέλαβαν έξι άτομα για παράβαση του Νόμου περί ναρκωτικών INTIME/ (Φωτογραφία αρχείου)

Στη σύλληψη έξι ατόμων προχώρησε η Αστυνομική Διεύθυνση της Θεσσαλονίκης για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών. Ανάμεσα στους συλληφθέντες υπήρχε κι ένας 27χρονος ο οποίος, όπως διαπιστώθηκε έκρυβε ποσότητα κάνναβης μέσα σε γυψοσανίδα. 

Πιο συγκεκριμένα, αστυνομικοί της Γενικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, προχώρησαν σε στοχευμένους ελέγχους, με σκοπό την αντιμετώπιση διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, τον εντοπισμό και την σύλληψη φυγόποινων ατόμων αλλά και καταζητούμενων.

Στο πλαίσιο αυτό, κατά το τελευταίο 24ωρο, προσωπικό των Διευθύνσεων Ασφάλειας και Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, συνέλαβε σε διάφορες περιοχές της πόλης, έξι άτομα για παράβαση του Νόμου περί ναρκωτικών.

Σχετικά με τη σύλληψη του 27χρονου, το βράδυ του Σαββάτου, (01-10-2022), εντοπίστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας να προβαίνει στην πώληση ναρκωτικών ουσιών, στην περιοχή της Μενεμένης. Ο 27χρονος, στη θέα των αστυνομικών τράπηκε σε φυγή, πλην όμως εντοπίστηκε και συνελήφθη εντός καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Επιμελώς κρυμμένα εντός γυψοσανίδας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα βάζο που περιείχε ποσότητα κάνναβης και μία ζυγαριά ακριβείας, τα οποία ο δράστης είχε κρύψει προ της σύλληψής του.

Επίσης, συνελήφθησαν 6 άτομα για εκκρεμή διωκτικά έγγραφα.

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση σύλληψης ενός 37χρονου αλλοδαπού, το μεσημέρι του Σαββάτου από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή, για παράβαση του Νόμου περί ναρκωτικών.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ