ΕΛΛΑΔΑ

Κόρινθος: «Έκλεισα τα μάτια μου και περίμενα να πεθάνω» λέει η 28χρονη που κακοποιήθηκε

Κόρινθος: «Έκλεισα τα μάτια μου και περίμενα να πεθάνω» λέει η 28χρονη που κακοποιήθηκε
Του ζητούσε διαζύγιο και αυτός ήταν ο λόγος που διαπληκτίζονταν, σύμφωνα με την δικηγόρο του θύματος ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ / EUROKINISSI (Φωτογραφία αρχείου)

Για τις σοκαριστικές στιγμές που έζησε στα χέρια του πρώην συζύγου της μίλησε η 28χρονη από την Κόρινθο στη δικηγόρο της. 

«Είναι καλύτερα σωματικά, βελτιώνεται η κλινική εικόνα της και φαίνεται ότι έχει δεχθεί μία σφοδρή επίθεση. Ψυχολογικά δεν είναι καλά. Περιμένουμε να ολοκληρωθεί η κύρια ανάκριση. Υπήρχε χειροδικία και μετά τον χωρισμό, η οποία δεν έχει καταγγελθεί και αυτός ήταν και ο λόγος της διάστασης. Δεν έμεναν μαζί τους τελευταίους 6 μήνες», περιγράφει η Χριστίνα Παναγή στο Mega.

«Το περιστατικό έλαβε χώρα στην οικία του φερόμενου ως δράστη, την πήρε μαζί του στο σπίτι του. Με πήρε τηλέφωνο και όταν έφυγε από το σπίτι του και μου είπε μία φράση: "Έκλεισα τα μάτια μου και περίμενα να πεθάνω". Δεν έχει εγκαύματα στο κεφάλι, όσον αφορά στο ότι επιχείρησε να την κάψει», συμπλήρωσε η δικηγόρος του θύματος.

«Την είδαν χτυπημένη τα παιδιά, τους είπε μία δικαιολογία και αυτό σε μία μικρή επαρχιακή πόλη διαρρέει απευθείας. Η γυναίκα δεν είχε καταγγείλει το περιστατικό φοβούμενη ότι υπάρχουν τα παιδιά. Του ζητούσε διαζύγιο και αυτός ήταν ο λόγος που διαπληκτίζονταν. Είναι μία πολύ γλυκιά μητέρα, κάνει δύο δουλειές για να συντηρήσει τα παιδιά της», κατέληξε.

Προφυλακιστέος ο δράστης

Σημειώνεται πως ο 33χρονος κρίθηκε προφυλακιστέος, μετά την απολογία του στον ανακριτή Κορίνθου.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η 28χρονη ανέφερε στην καταγγελία που έκανε την περασμένη Τετάρτη, ότι ο 33χρονος την οδήγησε με όχημα σε ερημική τοποθεσία, στην Αλμυρή Κορινθίας και αφού διαπληκτίστηκαν, την κτύπησε και της έκαψε τα μαλλιά με αναπτήρα.

Κατόπιν, σύμφωνα πάντα με την αστυνομία και όπως ανέφερε στην καταγγελία της η 28χρονη, ο 33χρονος την οδήγησε σε σπίτι όπου την εξανάγκασε σε συνουσία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ