Πέθανε η μητέρα του Θέμη Αδαμαντίδη - Αναβάλλεται η δίκη του τραγουδιστή
Αναβάλλεται το δικαστήριο του Θέμη Αδαμαντίδη για την υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας εις βάρος πρώην συντρόφου του, Βαρβάρας Κίρκη, λόγω του θανάτου της μητέρας του καλλιτέχνη.
Όπως αναφέρει ανακοίνωση του γραφείου του Αλέξη Κούγια:
«Το δικαστήριο με κατηγορούμενο τον κο Αδαμαντίδη για το αδίκημα της ενδοοικογενειακής βίας, πράξη για την οποίαν ο κ Αδαμαντίδης ουδέποτε έχει δεχθεί ότι διέπραξε, θα αναβληθεί λόγω θανάτου της μητέρας του.
Ο επικεφαλής του γραφείου μας, κος Αλέξης Κούγιας και οι συνεργάτες του γραφείου μας θέλουμε να δώσουμε τα πιο θερμά μας συλλυπητήρια στον ίδιο και στην οικογένειά του και ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σκεπάσει την μητέρα του».
Η δίκη του τραγουδιστή είχε αναβληθεί ξανά τον Ιούλιο, λόγω κωλύματος του συνηγόρου υπεράσπισης του τραγουδιστή.
Σημειώνεται πως στη δικογραφία της υπόθεσης δεν έχει συμπεριληφθεί ακόμα η ιατροδικαστική έκθεση για την καταγγελία της Βαρβάρας Κίρκης.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Αναβλήθηκε η δίκη του Θέμη Αδαμαντίδη
Θέμης Αδαμαντίδης: Στο αυτόφωρο σήμερα ο τραγουδιστής
Θέμης Αδαμαντίδης: Αναβλήθηκε η δίκη του για τις 14 Ιουλίου
Ο Τραμπ στηρίζει την πρωθυπουργό της Ιαπωνίας ενόψει των εκλογών της Κυριακής
23:15
Κακοκαιρία: Στη Στεμνίτσα Αρκαδίας καταγράφηκαν τα μεγαλύτερα ύψη βροχής
23:05
«Μπλόκο» και από τη Σλοβενία στη χρήση social media από ανηλίκους κάτω των 15 ετών
23:05
Ο Τραμπ ζητεί νέα συμφωνία για τα πυρηνικά όπλα με την Ρωσία αντί να παραταθεί η New Start
22:59