Δίκη πρώην ντράμερ Πυξ Λαξ: Διεκόπη η δίκη λόγω προβλημάτων υγείας του κατηγορούμενου
Για την 31η Οκτωβρίου 2022 διεκόπη η δίκη του πρώην ντράμερ γνωστού συγκροτήματος, ο οποίος δικάζεται στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο, έπειτα από τις νέες καταγγελίες τεσσάρων κοριτσιών σε βάρος του για σεξουαλική κακοποίησή τους, την περίοδο 2007-2015, σε κάμπινγκ της Ηλείας, όπου παραθέριζε.
Η πλευρά της υπεράσπισης επικαλούμενη προβλήματα υγείας του κατηγορουμένου, ο οποίος εμφανίστηκε στο δικαστήριο με καθετήρα, ζήτησε ωστόσο να αναβληθεί η εκδίκαση της υπόθεσης, αλλά το δικαστήριο απέρριψε το αίτημα συντασσόμενο με την εισαγγελική πρόταση.
Κατόπιν αυτού, το δικαστήριο προχώρησε στην κλήρωση των ενόρκων και η διαδικασία διεκόπη για την 31η Οκτωβρίου 2022 οπότε και αναμένεται να αρχίσει η ακροαματική διαδικασία.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Μητσοτάκης: «Δεν υπάρχει πεδίο συνεννόησης με τον Αντώνη Σαμαρά»
10:10
ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ
Σπουδές Ιατρικής με διεθνείς προδιαγραφές: Γιατί Έλληνες επιλέγουν το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου
10:00
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Νέοι βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ οι Ακριώτου και Καριπίδης - Εντεκαμελής η ΚΟ
09:58
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Μήνυμα Μητσοτάκη στην Τουρκία: «Δεν θα διαπραγματευτούμε από θέση αδυναμίας»
09:55
ΕΛΛΑΔΑ