Δίκη πρώην ντράμερ Πυξ Λαξ: Διεκόπη η δίκη λόγω προβλημάτων υγείας του κατηγορούμενου
Για την 31η Οκτωβρίου 2022 διεκόπη η δίκη του πρώην ντράμερ γνωστού συγκροτήματος, ο οποίος δικάζεται στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο, έπειτα από τις νέες καταγγελίες τεσσάρων κοριτσιών σε βάρος του για σεξουαλική κακοποίησή τους, την περίοδο 2007-2015, σε κάμπινγκ της Ηλείας, όπου παραθέριζε.
Η πλευρά της υπεράσπισης επικαλούμενη προβλήματα υγείας του κατηγορουμένου, ο οποίος εμφανίστηκε στο δικαστήριο με καθετήρα, ζήτησε ωστόσο να αναβληθεί η εκδίκαση της υπόθεσης, αλλά το δικαστήριο απέρριψε το αίτημα συντασσόμενο με την εισαγγελική πρόταση.
Κατόπιν αυτού, το δικαστήριο προχώρησε στην κλήρωση των ενόρκων και η διαδικασία διεκόπη για την 31η Οκτωβρίου 2022 οπότε και αναμένεται να αρχίσει η ακροαματική διαδικασία.
ΚΟΣΜΟΣ
Κυβερνοεπίθεση δέχθηκε η Βρετανία - Στόχος η υποκλοπή πληροφοριών για δεκάδες χιλιάδες βίζες
10:07
ΧΡΗΜΑ
Μηνιαία αύξηση 2,48 ευρώ στους λογαριασμούς του νερού - Τι αλλάζει για νοικοκυριά και επιχειρήσεις
10:03
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
Ιωάννης Στασινόπουλος (Active): Συνεχίζουμε να παραμένουμε ενεργοί και να δημιουργούμε
10:00
ΚΟΣΜΟΣ
Κολομβία:Έξι νεκροί στρατιώτες και 28 τραυματίες από επίθεση των ανταρτών
09:59
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ