Μαρέβα Γκραμπόφσκι: Πέθανε ο πατέρας της
Πέθανε ο πατέρας της Μαρέβας Γκραμπόφσκι, Βόιτσεχ Γκραμπόφσκι, σε ηλικία 89 ετών.
Η κατάσταση της υγείας του είχε επιδεινωθεί το προηγούμενο διάστημα και όπως είχε γίνει γνωστό προ ημερών, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ταξίδεψε με την οικογένειά του στο Λονδίνο για να τον επισκεφτεί.
Ο ίδιος επέστρεψε την επόμενη ημέρα προκειμένου να είναι παρών στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας.
Σύμφωνα με το Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο, η κηδεία του Βόιτσεχ Γκραμπόφσκι θα πραγματοποιηθεί τις επόμενες ημέρες στο Λονδίνο, χωρίς να έχει γίνει γνωστή συγκεκριμένη ημερομηνία.
Ο Βοϊτεκ Γκραμπόφσκι, έφυγε σε πολύ μικρή ηλικία, στη διάρκεια του πολέμου, από την Πολωνία για το Λονδίνο. Δραστηριοποιήθηκε επιχειρηματικά, με μεγάλη επιτυχία στο χώρο του φαρμάκου, ενώ συνέχισε την οικογενειακή παράδοση ως συλλέκτης έργων τέχνης.
Ο ίδιος ήταν ιδιοκτήτης της ομώνυμης γκαλερί στο Λονδίνο.
Στο Κατάρ ο Ιρανός ΥΠΕΘ για τον θάνατο Χαλίφα αλ Θάνι εν μέσω εχθροπραξιών με τις ΗΠΑ
18:09
Human Foosball: Το πιο διασκεδαστικό παιχνίδι του καλοκαιριού στο κατάστημα της Allwyn στο Σύνταγμα
18:00
Νόμιμοι στόχοι ξένα στρατεύματα που σταλούν στην Ουκρανία μετά από ειρηνευτική συμφωνία
17:52
Εντείνεται η μάχη για τον έλεγχο του Ορμούζ με τις ΗΠΑ να εξαπολύουν νέες επιθέσεις κατά του Ιράν
17:45