Μαρέβα Γκραμπόφσκι: Πέθανε ο πατέρας της
Πέθανε ο πατέρας της Μαρέβας Γκραμπόφσκι, Βόιτσεχ Γκραμπόφσκι, σε ηλικία 89 ετών.
Η κατάσταση της υγείας του είχε επιδεινωθεί το προηγούμενο διάστημα και όπως είχε γίνει γνωστό προ ημερών, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ταξίδεψε με την οικογένειά του στο Λονδίνο για να τον επισκεφτεί.
Ο ίδιος επέστρεψε την επόμενη ημέρα προκειμένου να είναι παρών στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας.
Σύμφωνα με το Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο, η κηδεία του Βόιτσεχ Γκραμπόφσκι θα πραγματοποιηθεί τις επόμενες ημέρες στο Λονδίνο, χωρίς να έχει γίνει γνωστή συγκεκριμένη ημερομηνία.
Ο Βοϊτεκ Γκραμπόφσκι, έφυγε σε πολύ μικρή ηλικία, στη διάρκεια του πολέμου, από την Πολωνία για το Λονδίνο. Δραστηριοποιήθηκε επιχειρηματικά, με μεγάλη επιτυχία στο χώρο του φαρμάκου, ενώ συνέχισε την οικογενειακή παράδοση ως συλλέκτης έργων τέχνης.
Ο ίδιος ήταν ιδιοκτήτης της ομώνυμης γκαλερί στο Λονδίνο.
Ο Τραμπ άσκησε τα πρώτα βέτο της δεύτερης προεδρικής θητείας του
23:26
To 2025 ο ρωσικός στρατός εκτόξευσε κατά της Ουκρανίας 60.000 βόμβες και 100.000 drones
23:16
Εμβληματικός πίνακας του Πικάσο αξίας ενός εκατ. ευρώ πωλείται για... 100 ευρώ, για καλό σκοπό
23:00
Συρία: Ένας νεκρός, πολλοί τραυματίες από βομβιστική επίθεση αυτοκτονίας στο Χαλέπι
22:58