ΕΛΛΑΔΑ

Φωκίδα: Αναστολή εργασιών στα Μεταλλεία– Η ανακοίνωση της εταιρίας

Φωκίδα: Αναστολή εργασιών στα Μεταλλεία– Η ανακοίνωση της εταιρίας
Καλά στην υγεία τους είναι δύο εργάτες που απεγκλωβίστηκαν από τη στοά Eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Αναστέλλει μέχρι νεωτέρας τις δραστηριότητές του το Μεταλλείο Βωξίτη στη Φωκίδα, μετά το τραγικό δυστύχημα που κόστισε τη ζωή σε έναν εργαζόμενο.

«Η εταιρεία αποφάσισε να αναστείλει τις δραστηριότητες της μέχρι νεωτέρας και η προσοχή μας επικεντρώνεται στα αίτια του ατυχήματος σε απόλυτη συνεργασία με τις Αρχές», αναφέρεται στην ανακοίνωση της εταιρίας.

Εκφράζει τα συλλυπητήριά της στην οικογένεια του θανόντος και διαβεβαιώνει ότι θα τους παράσχει τη μέγιστη δυνατή στήριξη σε αυτές τις πολύ δύσκολες στιγμές.

Ο άτυχος άνδρας εγκλωβίστηκε μετά την κατάρρευση στοάς. Αποκολλήθηκε βράχος που έπεσε πάνω στο όχημα στο οποίο επέβαινε.

Καλά στην υγεία τους είναι δύο εργάτες που απεγκλωβίστηκαν από τη στοά.

Ολόκληρη η ανακοίνωση της εταιρίας

«Σε σχέση με το συμβάν που έλαβε χώρα σήμερα μεταξύ 11.30 π.μ και 12.00 π.μ στo μεταλλείο Καμάρα στη Φωκίδα, το οποίο οδήγησε στον τραγικό θάνατο ενός εργαζομένου μας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως η Imerys ενεργοποίησε αμέσως το πρωτόκολλο ασφαλείας και έκτακτων αναγκών και ειδοποίησε άμεσα όλες τις αρμόδιες Αρχές.

Στο χώρο επιχείρησαν δυνάμεις της ΕΜΑΚ και της πυροσβεστικής υπηρεσίας, και όλοι οι υπόλοιποι εργαζόμενοι μας είναι ασφαλείς. Η εταιρεία αποφάσισε να αναστείλει τις δραστηριότητες της μέχρι νεωτέρας και η προσοχή μας επικεντρώνεται στα αίτια του ατυχήματος σε απόλυτη συνεργασία με τις Αρχές.

Οι σκέψεις μας είναι στην οικογένεια του θανόντος και η προτεραιότητα μας είναι να τους παρέχουμε τη μέγιστη δυνατή στήριξη σε αυτές τις πολύ δύσκολες στιγμές».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ