ΕΛΛΑΔΑ

Τέσσερις συλλήψεις για τη διπλή απόπειρα ανθρωποκτονίας στην Αίγινα

Τέσσερις συλλήψεις για τη διπλή απόπειρα ανθρωποκτονίας στην Αίγινα
Οι αστυνομικοί ερευνούν πίσω από την επίθεση να κρύβονται προσωπικά κίνητρα INTIME

Τέσσερα άτομα έχουν συλληφθεί για απόπειρα ανθρωποκτονίας μιας ηλικιωμένης γυναίκας και του γιου της στην Αίγινα.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, ένας από τους τέσσερις είναι ο ηθικός αυτουργός που σύμφωνα με τις πληροφορίες από το τμήμα εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικής ζήτησε από τα άλλα τρία άτομα να προκαλέσουν σωματικές βλάβες στη μητέρα και τον γιο που είναι ιδιοκτήτες ξενοδοχείου στο νησί.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι αστυνομικοί ερευνούν πίσω από την επίθεση να κρύβονται προσωπικά κίνητρα. Συγκεκριμένα, ο ηθικός αυτουργός διατηρεί νυχτερινό κέντρο στην περιοχή της Καλλιθέας με την ηλικιωμένη και τον γιο της να διαμένουν ακριβώς από πάνω.

Η γυναίκα είχε κάνει πολλές φορές καταγγελίες στην αστυνομία για διατάραξη κοινής ησυχίας καθώς η μουσική ήταν τόσο δυνατά και μάλιστα πολλές φορές εκτός νόμιμου ωραρίου, που η γυναίκα δεν δίσταζε να το καταγγείλλει στις αστυνομικές αρχές.

Όπως όλα δείχνουν από την πορεία της έρευνας ο ιδιοκτήτης του καταστήματος που φέρεται και ως ηθικός αυτουργός πλήρωσε τους τρείς άλλους άνδρες, οι οποίοι ξυλοκόπησαν τόσο βαριά την ηλικιωμένη που είχε μεταφερθεί με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις στο νοσοκομείο και μάλιστα είχε παραμείνει νοσηλευόμενη και στην εντατική.

Όλοι οι συλληφθέντες αυτήν την ώρα βρίσκονται και καταθέτουν στα γραφεία του Εκβιαστών στην ΓΑΔΑ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ