Πανελλήνιες 2016: Κρίση άγχους υπέστησαν δύο μαθητές στο Ηράκλειο Κρήτης
Στο γιατρό με κρίση άγχους μεταφέρθηκαν σήμερα δύο μαθητές από την Κρήτη, λίγο πριν από την έναρξη των Πανελλαδικών Εξετάσεων.
Οι δύο μαθητές του 5ου λυκείου Ηρακλείου προσήλθαν κανονικά το πρωί στο σχολείο, ωστόσο ένιωσαν δυσφορία ενώ βρίσκονταν στην αίθουσα.
Σύμφωνα με το cretalive οι δύο μαθητές στη συνέχεια μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ καθώς σύμφωνα με τις πληροφορίες υπέστησαν κρίση άγχους
Τα μαθήματα στα οποία εξετάζονται σήμερα οι υποψήφιοι είναι: Ιστορία Ο.Π. Ανθρωπιστικών Σπουδών, Φυσική Ο.Π. Θετικών Σπουδών, Ιστορία Θεωρητικής Κατεύθυνσης (παλαιό σύστημα) και Φυσική Θετικής/Τεχνολογικής Ι & ΙΙ Κατεύθυνσης (παλαιό σύστημα).
ΧΡΗΜΑ
Οι πολίτες να διεκδικούν τα δικαιώματα τους: Το μήνυμα φορέων για την παγκόσμια ημέρα καταναλωτή
14:07
CULTURE
«Project Hail Mary»: Ο Ράιαν Γκόσλινγκ σε ένα ευφυές και απολαυστικό sci-fi έπος
13:57
ΕΛΛΑΔΑ
Δολοφονία 20χρονου στη Θεσσαλονίκη: Στην Ανακρίτρια ο 19χρονος φίλος του θύματος που αναζητούνταν (vid)
13:48
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
ID.3 Neo: Το ηλεκτρικό hatchback της VW αλλάζει όνομα και αναβαθμίζεται
13:37
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ