Φθιώτιδα: Ηλικιωμένος κέρασε όλο το καφενείο πριν βάλει τέλος στη ζωή του
Ένας ηλικιωμένος άνδρας, 90ετών, που διέμενε στο Παλαιοχώρι Δωριέων στην Φθιώτιδα, έβαλε τέλος στη ζωή του εξαιτίας των προβλημάτων υγείας που αντιμετώπιζε.
Σύμφωνα με το lamiareport.gr που επικαλείται μαρτυρίες συγχωριανών του ηλικιωμένου από χωριό της Φθιώτιδας, το ίδιο πρωί, ο άνδρας είχε πάει στο καφενείο του χωριού και τους κέρασε όλους. Φεύγοντας τους ρώτησε αν θα πάνε στην κηδεία του, με τους ανθρώπους εκεί να τον πειράζουν καθώς δεν πίστεψαν ότι μιλούσε σοβαρά.
Ο ηλικιωμένος επέστρεψε στο στο σπίτι όπου διέμενε μόνος του και έδωσε τέλος στη ζωή του με το κυνηγετικό όπλο του.
Στο σημείο έφτασαν περιπολικά του ΑΤ Αμφίκλειας προκειμένου να εξετάσουν όλα τα στοιχεία, για τη διερεύνηση της υπόθεσης.
ΚΟΣΜΟΣ
Αραγτσί: Οι ΗΠΑ μας αντιγράφουν - Μας χτυπούν με κλώνους των ιρανικών Shahed
17:30
ΚΟΣΜΟΣ
Το Ισραήλ ενέκρινε «έκτακτο» κονδύλι για στρατιωτικές αγορές για τον πόλεμο στο Ιράν
17:18
ΚΟΣΜΟΣ
«Είμαι ακόμα ζωντανός», απαντά ο Νετανιάχου στις φήμες για τον θάνατό του
17:00
ΕΛΛΑΔΑ
Μια ηλιακή έκλειψη, κομήτες και βροχές μετεωριτών: Τι φαινόμενα περιλαμβάνει το αστρονομικό 2026
16:59
ΚΟΣΜΟΣ