Κρήτη: Χειροπέδες σε 67χρονο που βασάνιζε σκύλο με ηλεκτροσόκ
Συνελήφθη από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μαλεβιζίου, στο Ηράκλειο Κρήτης βραδινές ώρες χθες, Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2022, ένας 67χρονος για παράβαση της νομοθεσίας για την ευζωία των ζώων συντροφιάς.
Είχε προηγηθεί η προβολή βίντεο σε τηλεοπτική εκπομπή, που απεικόνιζε άτομο να έχει δεσμεύσει ζώο συντροφιάς με ηλεκτροφόρο κολάρο και να του προκαλεί ηλεκτροσόκ.
Από την έρευνα της επιληφθείσας προανακριτικά υπηρεσίας ταυτοποιήθηκε ο δράστης, ενώ παράλληλα διαπιστώθηκε ότι για το ζώο συντροφιάς δεν τηρούνταν οι κανόνες ευζωίας, δεν έφερε κωδικό ηλεκτρονικής αναγνώρισης και στερείτο βιβλιαρίου υγείας.
Σε βάρος του συλληφθέντα σχηματίστηκε δικογραφία στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, ενώ συγχρόνως του επιβλήθηκε και πρόστιμο ύψους 15.600 ευρώ.
Αυστρία: «Η ΕΕ να φέρει κυρώσεις για να αποτρέψει τον Τραμπ από την προσάρτηση της Γροιλανδίας»
22:03
Φον ντερ Λάιεν: «Προτεραιότητα η επανένωση της Κύπρου», λέει η πρόεδρος της Κομισιόν
21:53
Μινεάπολη: Αξιωματικός της ICE πυροβόλησε και σκότωσε γυναίκα - Προσπάθησε να πατήσει αστυνομικούς
21:44
Missing Alert: Εξαφανίστηκε 14χρονος στον Άλιμο
21:34