ΕΛΛΑΔΑ

Παραλίγο τραγωδία στην Λαμία: Τρελή πορεία αυτοκινήτου στο κέντρο της πόλης

Παραλίγο τραγωδία στην Λαμία: Τρελή πορεία αυτοκινήτου στο κέντρο της πόλης
Το ένα από τα δέντρα, που έριξε το αυτοκίνητο καταπλάκωσε μια 16χρονη μαθήτρια, η οποία ευτυχώς φαίνεται να μην έχει τραυματιστεί σοβαρά INTIME/ (Φωτογραφία αρχείου)

Τρελή πορεία είχε ένα όχημα στο κέντρο της Λαμίας όταν ο οδηγός του έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα να τραυματίσει μία 16χρονη κοπέλα και να παρασύρει ένα μηχανάκι λίγο πριν επιβιβαστεί σε αυτό ένας νεαρός οδηγός.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το lamiareport.gr «από τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα στο κέντρο της Λαμίας» αργά το βράδυ του Σαββάτου, 8 Οκτωβρίου.

Όλα έγιναν όταν ο οδηγός ενός αυτοκινήτου, κινούμενος με μεγάλη ταχύτητα στην οδό Υψηλάντη στο ύψος της Μητρόπολης στη Λαμία έχασε τον έλεγχο παρασύροντας δέντρα, πινακίδες, κολόνες και ότι άλλο έβρισκε μπροστά του, με τον κόσμο που ήταν στα πεζοδρόμια να τρέχει πανικόβλητος για να σωθεί.

Το ένα από τα δέντρα, που έριξε το αυτοκίνητο καταπλάκωσε μια 16χρονη μαθήτρια, η οποία ευτυχώς φαίνεται να μην έχει τραυματιστεί σοβαρά.

Επίσης μέσα στην τρελή πορεία του παρέσυρε για πάνω από εκατό μέτρα το μηχανάκι ενός ντελιβερά την ώρα που ο άνθρωπος ετοιμαζόταν να επιβιβαστεί σε αυτό.

Τελικά ο οδηγός της BMW σταμάτησε στην πλατεία Ελευθερίας και όταν βγήκε έξω από το αυτοκίνητο δέχτηκε επίθεση από τον κόσμο που είχε συγκεντρωθεί στο σημείο και είδε τι συνέβη λίγα λεπτά νωρίτερα.

Στο σημείο επικράτησε πανικός με τον κόσμο να προσπαθεί να βοηθήσει την τραυματισμένη κοπέλα, την οποία φρόντισαν και γιατροί που βρέθηκαν τυχαία στο σημείο, μέχρι να την παραλάβουν οι διασώστες του ΕΚΑΒ.

Οι περισσότεροι δεν μπορούσαν να πιστέψουν αυτό που έγινε, αφού ο καθένας θα μπορούσε να είχε βρεθεί μπροστά στην ανεξέλεγκτη πορεία της BMW.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport o νεαρός οδηγός με τη μωβ BMW, λίγη ώρα πριν, είχε περάσει και πάλι από το ίδιο σημείο πατώντας το γκάζι, παρά το πολυσύχναστο σημείο.

Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό αν ο νεαρός οδηγός, ηλικίας 22 ετών, ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ ή άλλων ουσιών, αναφέρει η ίδια πηγή.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ