ΕΛΛΑΔΑ

Βόλος: Πώς επανήλθε στη ζωή 24χρονη με ιστορικό - Είχε καταρρεύσει μέσα σε μαγαζί

Βόλος: Πώς επανήλθε στη ζωή 24χρονη με ιστορικό - Είχε καταρρεύσει μέσα σε μαγαζί
Η νεαρή κοπέλα νοσηλεύεται εκτός κινδύνου INTIME/ ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ (Φωτογραφία αρχείου)

Εκτός κινδύνου νοσηλεύεται μία 24χρονη από το Βόλο η οποία παραλίγο να χάσει τη ζωή της την ώρα που γευμάτιζε σε ένα μαγαζί με φίλους και ξαφνικά λόγω αδιαθεσίας κατέρρευσε. 

Στο Βόλο μιλούν για θαύμα των γιατρών καθώς οι ίδιοι έδωσαν μεγάλη μάχη για να την επαναφέρουν στη ζωή. Όλα έγιναν το μεσημέρι του Σαββάτου (8/10), όταν η 24χρονη γυναίκα απολάμβανε το φαγητό σε γνωστή πιτσαρία της παραλίας του Βόλου μαζί με την παρέα της. Σύμφωνα με το thenewspaper.gr, ξαφνικά κατέρρευσε και στο εστιατόριο προκλήθηκε πανικός.

Αμέσως ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και οι διασώστες έδωσαν μεγάλη μάχη για να την κρατήσουν ζωντανή και να τη μεταφέρουν το συντομότερο δυνατό στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου Βόλου για να εισέλθει στον θάλαμο της ανάνηψης.

Πολύ σημαντικό ρόλο έπαιξε και η παρουσία εθελοντή της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Μαγνησίας, που βρισκόταν στο σημείο και έκανε ΚΑΡΠΑ στην άτυχη γυναίκα, παρατίνοντας με αυτόν τον τρόπο την λειτουργία της καρδιάς.

Οι γιατροί στο «Αχιλλοπούλειο» έδωσαν μάχη για 20 λεπτά, ώστε να επαναφέρουν την νεαρή κοπέλα, στη ζωή.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, η νεαρή έχει ιστορικό και συγκεκριμένα έχει διεγνωσμένο καρδιολογικό πρόβλημα, φορούσε βηματοδότη και είχε υποστεί ανακοπή καρδιάς. Σήμερα η ίδια νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο εκτός κινδύνου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ