ΕΛΛΑΔΑ

Σεπόλια: Φρίκη για τον σεξουαλικό βασανισμό 12χρονης - Σε αναμονή 200 «πελάτες» είχε ο 53χρονος

Σεπόλια: Φρίκη για τον σεξουαλικό βασανισμό 12χρονης - Σε αναμονή 200 «πελάτες» είχε ο 53χρονος
Ο 53χρονος φέρεται να βίαζε και να εξέδιδε την ανήλικη επί σχεδόν πέντε μήνες EUROKINISSI / ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ (Φωτογραφία αρχείου)

Φρίκη και αποτροπιασμό προκαλούν οι αποκαλύψεις για την σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη ένα 12χρονο κορίτσι στα Σεπόλια, για την οποία συνελήφθησαν δύο άνδρες 53 ετών και 42 ετών.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ο 53χρονος επί σχεδόν πέντε μήνες από τον περασμένο Απρίλιο έως τον Αύγουστο, φέρεται να βίαζε και να εξέδιδε την ανήλικη που εργαζόταν περιστασιακά στο κατάστημά του, έναντι αμοιβής που κυμαινόταν από 50 έως 70 ευρώ. Μάλιστα σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο 53χρονος προσπαθούσε να προσελκύσει πελάτες για την ανήλικη μέσω ψεύτικου προφίλ που είχε φτιάξει μέσω κοινωνικής δικτύωσης.

Σύμφωνα με πηγές της ΕΛ.ΑΣ. στο κινητό του δράστη εντοπίστηκαν, μέσω της άρσης τηλεφωνικού απορρήτου πάνω από 200 τηλεφωνικές κλήσεις, από εν δυνάμει πελάτες, ενώ ο ίδιος φέρεται να αναρτούσε στο διαδίκτυο τα βίντεο με τους βιασμούς της 12χρονης.

Το τραγικό περιστατικό αποκαλύφθηκε όταν το παιδί είπε στη μητέρα του όλη την αλήθεια για το τι συνέβαινε και εκείνη με τη σειρά της προχώρησε σε καταγγελία στις αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μητέρα της 12χρονης εργαζόταν ως καθαρίστρια στο κατάστημα του 53χρονου και κάποιες φορές, για μικρές εργασίες, στο κατάστημα πήγαινε και το 12χρονο παιδί.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, ο 53χρονος αφού κακοποίησε τη 12χρονη, κάλεσε και τον 42χρονο φίλο του στο κατάστημά του, ο οποίος κατηγορείται ότι ασέλγησε σε βάρος του παιδιού.

Επιπλέον, σύμφωνα με την ΕΡΤ ο 53χρονος φωτογράφιζε την ανήλικη και ανέβαζε το υλικό στο διαδίκτυο και εκεί αναζητούσε πελάτες για το παιδί.

Αυτά συνέβαιναν, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, από τον Απρίλιο μέχρι και τον περασμένο Αύγουστο μέσα στο κατάστημα του 53χρονου, ο οποίος φέρεται με όπλο να απειλούσε το παιδί.

Στην κατοχή του 53χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2 πιστόλια, 572 φυσίγγια, 21 μαχαίρια, ξιφολόγχη, 2 φορητοί υπολογιστές και σκληρός δίσκος και στην κατοχή του 42χρονου φορητός υπολογιστής και 2 usb.

Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι το παιδί είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά και από άλλα άτομα με τις έρευνες να συνεχίζονται.

Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Στην επίσημη ανακοίνωσή της, η ΕΛ.ΑΣ. αναφέρει:

«Συνελήφθησαν με εντάλματα, βραδινές ώρες χθες 7-10-2022, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, δύο ημεδαποί 53 και 42 ετών, κατηγορούμενοι για γενετήσιες πράξεις σε βάρος ανήλικης και άλλα αδικήματα.

» Σε βάρος του 53χρονου σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα του βιασμού ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση, διακεκριμένης περίπτωσης κατάχρησης ανηλίκου από πρόσωπο που δέχεται τις υπηρεσίες του ανήλικου κατ’ εξακολούθηση, κατάχρηση ανηλίκου, διακεκριμένη περίπτωση πορνογραφίας ανηλίκων, διακεκριμένη περίπτωση μαστροπείας με χρήση ηλεκτρονικών μέσων επικοινωνίας, γενετήσια πράξη με ανήλικο και παράνομη βία σε βάρος ανήλικου, ενώ σε βάρος του 42χρονου για το αδίκημα της γενετήσιας πράξης με ανήλικο έναντι αμοιβής κατ’ εξακολούθηση.

» Οι συλληφθέντες κατηγορούνται ότι διέπραξαν τις ανωτέρω –κατά περίπτωση- αξιόποινες πράξεις σε βάρος ανήλικης στην Αθήνα.

» Στην κατοχή του 53χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2 πιστόλια, 572 φυσίγγια, 21 μαχαίρια, ξιφολόγχη, 2 φορητοί υπολογιστές και σκληρός δίσκος και στην κατοχή του 42χρονου φορητός υπολογιστής και 2 usb .

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ