Λαϊκό Λαχείο: Αντίστροφη μέτρηση για τη μεγάλη κλήρωση των 2.550.000 ευρώ
Αύριο η μεγάλη κλήρωση για το τζακ-ποτ των 2.550.000 ευρώ στο Λαϊκό Λαχείο - Μονοί ή οι ζυγοί λήγοντες κερδίζουν 10 ευρώ
Συνολικά κέρδη έως 2.550.000 ευρώ μοιράζει η 41η κλήρωση του Λαϊκού Λαχείου που θα πραγματοποιηθεί αύριο. Στο παιχνίδι έχουν σημειωθεί επτά συνεχόμενα τζακ ποτ χωρίς να έχει βρεθεί μεγάλος νικητής.
Στα ύψη το ενδιαφέρον των παικτών
«Το αυριανό τζακ-ποτ είναι από τα υψηλότερα του έτους, γεγονός που έχει προκαλέσει ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον στο κοινό», τονίζει ο κ. Γεράσιμος Κουλούρης, ιδιοκτήτης καταστήματος ΟΠΑΠ στην Καλλιθέα.

Σύμφωνα με τον ίδιο, «το παιχνίδι έχει το δικό του σταθερό κοινό, αλλά τώρα με το μεγάλο τζακ ποτ αγοράζουν λαχνούς κι άλλοι πελάτες μας. Μάλιστα, αρκετοί από τους πελάτες του καταστήματος που επιλέγουν λαχνούς με το ίδιο λήγοντα για χρόνια, δοκιμάζουν την τύχη τους και σε άλλους, διαφορετικούς».
Ένας στους δύο κερδίζει
Ένας στους δύο παίκτες του ιστορικού παιχνιδιού του ΟΠΑΠ κερδίζουν τουλάχιστον 10 ευρώ στην πεντάδα, καθώς όλοι οι μονοί ή ζυγοί λήγοντες κερδίζουν, ανάλογα με το αν το τελευταίο ψηφίο του Μεγάλου Λαχνού της κλήρωσης είναι μονό ή ζυγό.

«Δεν είναι λίγοι οι πελάτες μας που παίρνουν δύο πεντάδες πριν την κλήρωση» προσθέτει ο κ. Κουλούρης και εξηγεί «έχουν καταλάβει πως, πλέον, έχουν 50% πιθανότητες για κέρδη με τους μονούς και τους ζυγούς λήγοντες. Έτσι, αγοράζοντας δύο πεντάδες, μία με λήγοντα μονό και μία με ζυγό, αυξάνουν τις πιθανότητές τους για το μεγάλο έπαθλο, ξοδεύοντας ουσιαστικά μόνο 10 ευρώ».
Πυρκαγιά σε ισόγειο διαμέρισμα στο Περιστέρι: Τραυματίστηκαν δύο γυναίκες
07:52
Πυρά ΠΑΣΟΚ κατά κυβέρνησης για την ασφάλεια σε αεδρομία και τρένα: «Αφήνετε τους πολίτες ακάλυπτους»
07:50
Τράπεζες: Πυλώνας διαφοροποίησης και νέα πηγή εσόδων η επενδυτική τραπεζική
07:40
ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΤΩΝ ΚΙΝΗΣΕΩΝ ΤΟΥ: Γιατί ο Τραμπ «πάγωσε» - προς το παρόν - τα σχέδια επέμβασης στο Ιράν: Ο ρόλος Νετανιάχου και τα αντίποινα
07:30