Σεπόλια: Τέσσερις συλλήψεις σε οίκο ανοχής
Έφοδο σε οίκο ανοχής έκαναν αστυνομικοί, στο πλαίσιο της υπόθεσης βιασμού και σεξουαλικής εκμετάλλευσης της 12χρονης στα Σεπόλια. Στη διάρκεια της έρευνας πραγματοποιήθηκαν τέσσερις συλλήψεις.
Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, στο πλαίσιο διερευνώμενης υπόθεσης της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, βραδινές ώρες της 12-10-2022, πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε οίκο ανοχής στο κέντρο της Αθήνας.
Εντός του χώρου εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων με τη συνδρομή αστυνομικών της ανωτέρω Υπηρεσίας τέσσερις αλλοδαπές για παραβίαση του νόμου περί εκδιδόμενων προσώπων και παραβίαση σφραγίδων που έθεσε η αρχή.
Οι συλληφθείσες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.
Στο Προεδρικό Μέγαρο ο Εμανουέλ Μακρόν - Σε εξέλιξη το δείπνο προς τιμήν του από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας
21:52
Πλεύρης στο CNN Greece: Μειωμένες κατά 40% οι μεταναστευτικές ροές σε σχέση με πέρσι
21:48
Ο πρόεδρος της Κολομβίας ο πρώτος ξένος ηγέτης στη Βενεζουέλα μετά την ανατροπή Μαδούρο
21:41
Αυτό είναι το μενού με «ελληνικό χαρακτήρα» στο δείπνο προς τιμήν του Μακρόν στο Προεδρικό Μέγαρο
21:38