ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Στο νοσοκομείο επτά παιδιά με συμπτώματα σαλμονέλας

Πάτρα: Στο νοσοκομείο επτά παιδιά με συμπτώματα σαλμονέλας
Τα παιδιά μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο από τους γονείς τους, με τους γιατρούς να τα υποβάλλουν άμεσα σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις INTIME NEWS / ΚΟΡΜΠΑΚΗ ΓΙΩΤΑ

Συναγερμός σήμανε την Πέμπτη στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων Πατρών, καθώς επτά παιδιά μεταφέρθηκαν για νοσηλεία, με συμπτώματα σαλμονέλας.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το tempo24.news τα παιδιά μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο από τους γονείς τους, με τους γιατρούς να τα υποβάλλουν άμεσα σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις.

Ειδικότερα, πρόκειται για παιδιά που φιλοξενούνταν σε παιδικό σταθμό της Ναυπάκτου, με τα συμπτώματα να εμφανίζονται σχεδόν ταυτόχρονα σε όλα τα παιδιά.

Κατά πληροφορίες, τα παιδιά εισήχθησαν στο νοσοκομείο αφυδατωμένα και με θετικούς δείκτες λοίμωξης.

Από την πλευρά του Διοικητής της 6ης Υ.Πε., Γιάννης Καρβέλης δήλωσε ότι άμεσα ενημερώθηκαν όλοι οι αρμόδιοι φορείς προκειμένου να διαπιστωθεί τι ακριβώς έχει συμβεί, ενώ ο ίδιος ενημέρωσε την Αντιπεριφερειάρχη Αιτωλοακαρνανίας Μαρία Σαλμά, ώστε να γίνουν όλοι οι απαραίτητοι υγειονομικοί έλεγχοι στον χώρο του παιδικού σταθμού.

Σημειώνεται ότι πρόκειται για παιδιά ηλικίας 2 έως 4 ετών, με τους μικρούς ασθενείς μέχρι στιγμής να ανταποκρίνονται στην αγωγή που τους χορηγείται.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ