Πυροβολισμοί τα ξημερώματα στο Αιγάλεω

Πυροβολισμοί τα ξημερώματα στο Αιγάλεω από αγνώστους στην είσοδο πολυκατοικίας, με όλες τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι στόχος ήταν μια γυναίκα, που συγγενικό της πρόσωπο φέρεται να είναι κρατούμενος φυλακών.
Οι δράστες, οι οποίοι ακόμη δεν έχει εξακριβωθεί εάν επέβαιναν σε μηχανή ή αυτοκίνητο, σταμάτησαν στην είσοδο της πολυκατοικίας και πυροβόλησαν την γκαραζόπορτα και αμέσως μετά εξαφανίστηκαν.
Ευτυχώς την ώρα εκείνη, δεν περνούσαν διερχόμενοι με αυτοκίνητα από το σημείο, καθώς λίγη ώρα αργότερα, οι Αρχές διαπίστωσαν ότι ο δράστης ή οι δράστες είχαν πυροβολήσει επτά φορές.
Τόσοι ήταν και οι κάλυκες που βρέθηκαν στο σημείο.
Τα πρώτα περιπολικά της άμεσης δράσης που έφτασαν άρχισαν να παίρνουν καταθέσεις και διαπίστωσαν ότι στόχος είναι μια γυναίκα, η οποία μάλιστα εργάζεται σε λαϊκές αγορές.
Οι κάλυκες έχουν μεταφερθεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια ενώ για κατάθεση θα κληθεί και πάλι νωρίς το πρωί η γυναίκα που ήταν στόχος της επίθεσης.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Φουρθιώτης: Ένοχος για τους σκηνοθετημένους πυροβολισμούς στο σπίτι του

Πυροβολισμοί στου Ζωγράφου: Πώς συνέβη το περιστατικό με τον έναν τραυματία

Στο Μάτι της Φωτιάς - Η ζωή μας ως εγκαυματίες
07:05
Καιρός: Συνεχίζει να επελαύνει ο καύσωνας - Στα ύψη και σήμερα ο υδράργυρος
07:00
Χάρτης πρόβλεψης Πυρκαγιών (23/07): Σε πορτοκαλί συναγερμό πέντε περιοχές της χώρας
06:45
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (23 Ιουλίου)
06:30