Σε σοβαρό τροχαίο με αγριογούρουνο ενεπλάκη ο δήμαρχος Σπάρτης
Σοβαρό τροχαίο ατύχημα είχε ο δήμαρχος Σπάρτης, Πέτρος Δούκας όταν ένα αγριογούρουνο πετάχτηκε στο δρόμο την ώρα που οδηγούσε.
Ο δήμαρχος δεν πρόλαβε να το αποφύγει με αποτέλεσμα να προκληθούν σοβαρές ζημιές στο όχημά του, ενώ ο ίδιος κατάφερε να βγει μόνος του από το αυτοκίνητο, χωρίς να τραυματιστεί σοβαρά.
Το ατύχημα έγινε το βράδυ της Τρίτης, στην παλαιά εθνική οδό Τρίπολης – Σπάρτης πριν τον Κλαδά.
«Συγκρούστηκα με αρκετά ογκώδες (τεράστιο) αγριογούρουνο που πετάχτηκε ξαφνικά στο δρόμο! Αν και το Σιτροέν μου κυριολεκτικά σμπαραλιάστηκε, ευτυχώς που φορούσα ζώνη και δούλεψαν οι αερόσακοι και σαν από θαύμα δεν έπαθα τίποτα σοβαρό, πέρα από τους πόνους, ζαλάδα και λίγο πυρετό από το άγριο κοπάνημα.
Ευχαριστώ όλους σας για το ενδιαφέρον και φυσικά την Τροχαία και την Πυροσβεστική και τους αυτοκινητιστές που σταμάτησαν να βοηθήσουν» αναφέρει ο δήμαρχος σε ανάρτησή του στο Facebook.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Μυτιλήνη: Νεκρά δύο άλογα έπειτα από τροχαίο στην Καλλονή
Πατρών – Πύργου: Πρόβατα βγήκαν στον αυτοκινητόδρομο - Λαχτάρισαν οι οδηγοί
Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Το 2026 θα είμαι στο πλευρό κάθε ανθρώπου που αγωνίζεται»
12:05
Κραν Μοντανά: «Τραυματίες και σε νοσοκομεία στη Ζυρίχη - Δεν υπάρχουν ξένοι στα θύματα λένε ελβετικά ΜΜΕ»
11:56
Το 2025 ήταν μια εξαιρετική χρονιά για το Χρηματιστήριο Αθηνών - Τι φέρνει το 2026
11:43
Θεσσαλονίκη: Κρατούσαν παρά τη θέλησή τους και εκβίαζαν έξι αλλοδαπούς - Τρεις συλλήψεις
11:33