Σε νέο αδιέξοδο το Mega
H Συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου των μετόχων του Mega κατέληξε σε νέο αδιέξοδο, καθώς σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες δεν μπόρεσαν να καταλήξουν σε λύση.
Ο κίνδυνος να κηρύξει πτώχευση ο τηλεοπτικός σταθμός είναι πλέον ορατός, αφού οι μέτοχοι δεν αποφάσισαν να βάλουν τα απαραίτητα χρήματα για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου.
Αυτή την ώρα, είναι προγραμματισμένη να γίνει η γενική συνέλευση που έχουν συγκαλέσει οι εργαζόμενοι, οι οποίοι θα αποφασίσουν τις επόμενες κινήσεις τους, με το σενάριο να σταματήσουν ακόμα και την παραγωγή του δελτίου ειδήσεων να είναι πιθανό. Όπως λένε οι ίδιοι, ο σταθμός δεν αντέχει να εκπέμπει πέραν τα τέλη Μαΐου.
Την Παρασκευή 27/5 αναμένεται να λάβουν τις αποφάσεις τους οι τράπεζες με το ζήτημα πτώχευσης της εταιρείας «Τηλέτυπος» να είναι ανοικτό.
«Παρέμβαση στο Ορμούζ θα σήμαινε ένα βήμα προς την εμπλοκή στον πόλεμο» λέει η Μελόνι
23:59
Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΓΙΑ 17Η ΜΕΡΑ: Στο κόκκινο η κόντρα ΗΠΑ - ΕΕ για τα Στενά του Ορμούζ - Κλιμακώνεται η ένταση μεταξύ Ιράν και Ισραήλ
23:54
Θεσσαλονίκη: Ταυτοποιήσεις και συλλήψεις για τη φραστική επίθεση εναντίον δημοσιογράφων στην Τούμπα
23:49
Εκρήξεις στη Βαγδάτη: Πυρκαγιά στην οροφή ξενοδοχείου, χωρίς αναφορές για θύματα (vid)
23:40