ΕΛΛΑΔΑ

Άγιος Παντελεήμονας: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του 63χρονου κατηγορούμενου για βιασμό ανήλικων

Άγιος Παντελεήμονας: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του 63χρονου κατηγορούμενου για βιασμό ανήλικων
Ο 63χρονος συνελήφθη βραδινές ώρες της 9ης Οκτωβρίου, ενώ είχε εκτίσει και στο παρελθόν ποινή φυλάκισης για αδικήματα κατά της γενετήσιας ελευθερίας εις βάρος ανηλίκων Eurokinissi/Βασίλης Παπαδόπουλος

Κατόπιν εισαγγελικής διάταξης, η Αστυνομία δίνει στη δημοσιότητα τα πλήρη στοιχεία του 63χρονου από τον Άγιο Παντελεήμονα που κατηγορείται για βιασμό κατά συρροή και εξακολούθηση δύο ανήλικων αγοριών και αδελφών, επτά και οκτώ ετών.

Ο 63χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη βραδινές ώρες της 9ης Οκτωβρίου στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης, ενώ είχε εκτίσει και στο παρελθόν ποινή φυλάκισης για αδικήματα κατά της γενετήσιας ελευθερίας εις βάρος ανηλίκων.

Είχε αποφυλακιστεί από τις φυλακές των Γρεβενών το 2020.

Σε βάρος του 63χρονου ασκήθηκε ποινική δίωξη για βιασμό με παθόντα ανήλικο, γενετήσιες πράξεις με ανήλικο έναντι αμοιβής, με παθόντα που δεν συμπλήρωσε τα 12 έτη κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση και οπλοφορία, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ.

Πρόκειται για τον Γούβαλη Νικόλαο του Ιωάννη και της Αναστασίας, γεννηθέντα την 4-7-1959 στη Λαμία.

Δείτε τις φωτογραφίες και τα στοιχεία του πατώντας εδώ

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική εισαγγελική διάταξη, «αποσκοπεί στην άμεση ανάγκη προστασίας του κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική δράση του κατηγορουμένου, στην πληρέστερη διερεύνηση τέλεσης και άλλων ομοειδούς βαρύτητας αξιόποινων πράξεων σε βάρος απροσδιορίστου εισέτι αριθμού ανηλίκων παθόντων και στην ευχερέστερη ικανοποίηση της ποινικής αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των εγκλημάτων που τέλεσε, προκειμένου να αποτραπεί η διάπραξη άλλων εγκληματικών ενεργειών από τον ανωτέρω, καθώς και στη διερεύνηση της συμμετοχής αυτού και σε άλλες αξιόποινες πράξεις».

«Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6476370 της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας» σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ