ΕΛΛΑΔΑ

Ηράκλειο: «Επίθεση» από σφήκες σε σχολείο - Στο νοσοκομείο καθηγητής

Ηράκλειο: «Επίθεση» από σφήκες σε σχολείο - Στο νοσοκομείο καθηγητής
Το σχολείο καταγγέλλει πως παρότι ενημέρωσε άμεσα όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, κανένας δεν μπόρεσε να δώσει λύση, ούτε να αναλάβει την ευθύνη για το πρόβλημα Pixabay

Στο νοσοκομείο κατέληξε καθηγητής του Πρότυπου Λυκείου Ηρακλείου Κρήτης, μετά από πολλαπλά τσιμπήματα που δέχθηκε από σφήκες.

Σμήνος από σφήκες εντοπίστηκε στο χώρο στάθμευσης, με αποτέλεσμα το σχολείο να εκδώσει οδηγίες ώστε να μην κινδυνεύσει κανένας άλλος.

«ΠΡΟΣΟΧΗ! Τις επόμενες δύο ημέρες, Πέμπτη και Παρασκευή, επιβάλλεται να μείνουμε όλοι σε απόσταση από τον εξωτερικό αυτό χώρο, ώστε να μην κινδυνέψει κανείς άλλος. ΜΗΝ σταθμεύετε κοντά στους κάδους, χρησιμοποιείτε μόνο την είσοδο του Γυμνασίου στο πίσω μέρος του σχολείου και όχι του λυκείου", αναφέρει σε ανακοίνωση του σχολείου στο Facebook.

Το σχολείο καταγγέλλει πως παρότι ενημέρωσε άμεσα όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, κανένας δεν μπόρεσε να δώσει λύση, ούτε να αναλάβει την ευθύνη για το πρόβλημα.

«Εντέλει, και με τη σύμφωνη γνώμη των υπηρεσιών του Δήμου, επιλήφθηκε ιδιωτικό συνεργείο απεντόμωσης, που ήδη εξουδετέρωσε το μισό σμήνος και συνεχίζει και απόψε τις απαιτούμενες ενέργειες», ενημερώνει το σχολείο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ