ΕΛΛΑΔΑ

Παναγιώτης - Ραφαήλ: Συγκίνηση για τα πρώτα βήματα του μικρού ήρωα - Η ανάρτηση των γονιών του

Παναγιώτης - Ραφαήλ: Συγκίνηση για τα πρώτα βήματα του μικρού ήρωα - Η ανάρτηση των γονιών του
Ο μικρός Παναγιώτης - Ραφαήλ FACEBOOK

Τα πρώτα βήματά του έκανε ο μικρός Παναγιώτης Ραφαήλ μοιράζοντας συγκίνηση καθώς ο «ήρωας της καρδιάς μας» δυναμώνει κάθε μέρα ξεπερνώντας το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε.

Σε ανάρτησή του οι γονείς του, καμαρώνουν τον μικρό Παναγιώτη - Ραφαήλ και ευχαριστούν όλους όσους ενδιαφέρθηκαν, περιέβαλαν με αγάπη και συνέβαλαν στην αποκατάσταση της υγείας του παιδιού:

«Τα πρώτα βήματα του μικρού μας!!!Ο Παναγιώτης - Ραφαήλ χάρη σε εσάς, κατάφερε να περπατήσει με τη βοήθεια του οχήματος, όπως το λέει ο ίδιος!! Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς που πιστέψατε στο παιδί μας, στους γιατρούς του που τον φροντίζουν με αγάπη και στους θεραπευτές του που είναι πάντα δίπλα του με πολλή όρεξη!! Σας είμαστε ευγνώμονες, το παιδάκι μας έχει απίστευτη θέληση και κάθε μέρα τον βλέπουμε να προοδεύει και να δυναμώνει!! Ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον σας, να είστε όλοι καλά!!! Σας στέλνουμε την αγάπη μας!!!», αναφέρουν οι γονείς του στην ανάρτησή τους.

Ο μικρός Παναγιώτης – Ραφαήλ είχε διαγνωστεί με νωτιαία μυϊκή ατροφία και χρειάστηκε να μεταβεί στη Βοστώνη, όπου υποβλήθηκε σε γονιδιακή θεραπεία.

Ο μικρός μαχητής κατάφερε να βγει νικητής και να σταθεί στα πόδια του, μετά την θεραπεία στην Αμερική.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ