Επεισόδια στη Θεσσαλονίκη μετά τη συναυλία του ΛΕΞ
Επίθεση με αυτοσχέδιες βόμβες μολότοφ δέχτηκε το βράδυ της Παρασκευής διμοιρία των ΜΑΤ έξω από τη Σχολή Θετικών Επιστημών του ΑΠΘ.
Σύμφωνα πληροφορίες του thestival, η επίθεση έγινε σε σημείο όπου διεξάγονται εργασίες κατασκευής βιβλιοθήκης, εκεί όπου στεγαζόταν επί 34 χρόνια η κατάληψη «Στέκι στο Βιολογικό».
Κατά τις ίδιες πληροφορίες, μετά τη λήξη μουσικής συναυλίας που έλαβε χώρα στο Καυτανζόγλειο Στάδιο, ομάδα κουκουλοφόρων κινήθηκε αιφνιδιαστικά προς το σημείο, από τις οδούς Αγίου Δημητρίου και Εθνικής Αμύνης, εκσφενδονίζοντας βόμβες μολότοφ προς τους αστυνομικούς.
Οι τελευταίοι απάντησαν με χημικά και χειροβομβίδες κρότου λάμψης.
Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό εάν υπήρξε τραυματισμός.
Η συναυλία του ΛΕΞ
Η συναυλία του ράπερ ΛΕΞ ήταν μια από τις μεγαλυτερες που έχουν γίνει στη Θεσσαλονίκη. Υπολογίζεται ότι πάνω από 27.000, νέοι κυρίως σε ηλικία, κατέκλυσαν το Καυτανζόγλειο Στάδιο, παραληρώντας με τους στίχους του δημοφιλούς καλλιτέχνη.
Χιλιάδες πυρσοί άναψαν με τη εμφάνιση του καλλιτέχνη στη σκηνή και η Θεσσαλονίκη σείστηκε στο σύνθημα ΛΕΞ όρμα τους.
«Achaia Pass»: Μπαίνει και η Αχαΐα στα voucher του τουρισμού
03:00
Πράσινα και μπλε τιμολόγια από την ΔΕΗ: Αυτές είναι οι χρεώσεις για τον Οκτώβριο
02:00
Πώς μπορούν να εκδώσουν την κάρτα εισόδου στον Δακτύλιο οι πολίτες
01:00
Ρυθμίσεις οφειλών: Τι αλλάζει στην διαπραγμάτευση με τον servicer - Τα πρόστιμα
00:30