ΕΛΛΑΔΑ

Ηράκλειο: Στα εργαστήρια της ΕΛΑΣ το καυστικό υγρό - Κινδυνεύει να χάσει την όρασή του ο 36χρονος

Ηράκλειο: Στα εργαστήρια της ΕΛΑΣ το καυστικό υγρό - Κινδυνεύει να χάσει την όρασή του ο 36χρονος
Το γυάλινο δοχείο που περιείχε το καυστικό υγρό εξετάζεται στα εργαστήρια της Αστυνομίας ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI (Φωτογραφία αρχείου)

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται στο ΠαΓΝΗ ο 36χρονος άνδρας που δέχθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης επίθεση με καυστικό υγρό από τη σύζυγό του, που παραμένει άφαντη.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι κινδυνεύει να χάσει την όρασή του και εξετάζεται η διακομιδή του στο ΚΑΤ καθώς το υγρό έκαψε την αριστερή πλευρά του προσώπου του.

Ο 36χρονος φέρει εγκαύματα στο πρόσωπο και τα χέρια καθώς προσπάθησε να προστατευθεί όταν δέχτηκε το καυστικό.

Την ίδια ώρα, το γυάλινο δοχείο το οποίο περισυνελέγη από το ξενοδοχείο όπου η σύζυγος έριξε το καυστικό υγρό στον 36χρονο βρίσκεται στα χέρια της Αστυνομίας.

Το υγρό σύμφωνα με πληροφορίες από την τοπική ιστοσελίδα neakriti.gr δεν έχει ταυτοποιηθεί ως προς τις χημικές ουσίες του δηλαδή αν είναι βιτριόλι ή κάτι άλλο και δείγμα αυτού εστάλη για εργαστηριακό έλεγχο.

Παράλληλα, οι Αρχές αναζητούν την γυναίκα τα στοιχεία της οποίας είναι γνωστά.

Το περιστατικό σημειώθηκε σε ξενοδοχείο στο κέντρο της πόλης του Ηρακλείου περίπου στις 5 τα ξημερώματα κάτω από άγνωστες συνθήκες. Δεν έχει ακόμα επιβεβαιωθεί αν είχε προηγηθεί καβγάς μεταξύ του ζευγαριού, όμως θεωρείται βέβαιο ότι το δοχείο με το καυστικό υγρό το έφερε μαζί της η γυναίκα. Άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι το ζευγάρι είχε κινήσει διαδικασίες διαζυγίου.

Ο άνδρας σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες έχει απασχολήσει τις αρχές για μεγάλες ληστείες, ένοπλες, σε ξενοδοχεία και κοσμηματοπωλεία το 2015 και προσφάτως είχε αποφυλακιστεί.

Αρνείται τις κατηγορίες η σύζυγος – «Ανέβασε» βίντεο στα social

Απο την πλευρά της η 38χρονη γυναίκα που αναζητείται από τις αρχές για την επίθεση με καυστικό υγρό κατά του συζύγου της κάνει λόγο για ανυπόστατες κατηγορίες.

Όπως μεταδίδει το cretalive, η γυναίκα «ανέβασε» βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προκειμένου όπως αναφέρει, να υπερασπιστεί τον εαυτό της. Ζητεί από τους ακολούθους της να σεβαστούν την ίδια και την οικογένειά της, αλλά και να δείξουν ευαισθησία.

Εν τω μεταξύ, ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η αστυνομία για τον εντοπισμό της 38χρονης γυναίκας, συζύγου του θύματος. Σύμφωνα με τις Αρχές, το περιστατικό σημειώθηκε σε ξενοδοχείο του Ηρακλείου, όπου έσπευσαν αστυνομικοί.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το θύμα, είναι γνωστός στις αρχές και προφυλακίστηκε πρόσφατα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ