ΕΛΛΑΔΑ

Ηράκλειο - Καυστικό υγρό: Γελοιοποίησε την αστυνομία η 38χρονη, λέει ο Κούγιας

Ηράκλειο - Καυστικό υγρό: Γελοιοποίησε την αστυνομία η 38χρονη, λέει ο Κούγιας
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Ενδεχομένως και εντός της ημέρας να παραδοθεί στις αρχές η 38χρονη που παραδέχθηκε ότι έριξε καυστικό υγρό στο πρόσωπο του εν διαστάσει συζύγου της στο Ηράκλειο, με αποτέλεσμα ο άνδρας να κινδυνεύει να χάσει το μάτι του.

Η γυναίκα που διαφεύγει της σύλληψης αλλά συνομιλεί με δημοσιογράφους και ΜΜΕ, είπε ότι αναζητά δικηγόρο προκειμένου να παρουσιαστεί στις αρχές και πως θα προσκομίσει στοιχεία που «δικαιολογούν» την πράξη της.

«Με απειλούσε ότι αν συνεχίσω τη ζωή μου, θα βάλει να με σκοτώσουν. Με κακοποίησε και με βίασε, θόλωσα και του πέταξα το οξύ που είχα στην τσάντα μου», υποστήριξε η 38χρονη σε δηλώσεις της την Κυριακή στο Newsbomb.

Κούγιας: Έχει γελοιοποιήσει την αστυνομία

Ο δικηγόρος του θύματος Αλέξης Κούγιας μιλώντας το πρωί στο Mega επιτέθηκε στην 38χρονη λέγοντας ότι έχει γελοιοποιήσει την αστυνομία.

«Έχουμε την πρωτοφανή περίπτωση μια γυναίκα να έχει γελοιοποιήσει όλη την αστυνομία της Κρητης», τόνισε ο κ. Κούγιας και πρόσθεσε πως η 38χρονη βγαίνει στα κανάλια και λέει με πόση άνεση και με πόσα λίγα χρήματα αγόρασε την ουσία με την οποία πήγε να σκοτώσει τον άνθρωπο.

Ανέφερε ακόμη ότι η γυναίκα είναι γόνος«πολύ ισχυρής οικονομικά οικογένειας» και πως η οικογένεια του θύματος υποστηρίζει ότι «υπάρχει κάποιος υψηλόβαθμος αξιωματικός της αστυνομίας που την προστατεύει».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ