ΕΛΛΑΔΑ

Κατερίνη: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του 30χρονου για τον βιασμό 11χρονης

Κατερίνη: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του 30χρονου για τον βιασμό 11χρονης
Ο δράστης συνελήφθη για τον βιασμό 11χρονης και έχει προφυλακιστεί EUROKINISSI / ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ (Φωτογραφία αρχείου)

Στη δημοσιότητα δόθηκαν τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες του 30χρονου που έχει προφυλακιστεί για τον βιασμό 11χρονης στη Κατερίνη.

Τα στοιχεία του Ιρακινού κατηγορουμένου δόθηκαν κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Κατερίνης, η οποία επικυρώθηκε από την Εισαγγελία Εφετών Θεσσαλονίκης.

Πρόκειται για τον Omar Shaikly του Mohammed και της Bushra.

Δείτε τα στοιχεία και τις φωτογραφίες στον ιστότοπο της ΕΛΑΣ.

Σε βάρος του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο πρόσωπο που δεν έχει συμπληρώσει τα 12 έτη.

Σύμφωνα με την καταγγελία στην οποία προέβη η μητέρα της ανήλικης, ο βιασμός του παιδιού τελέστηκε τον περασμένο Αύγουστο.

Όπως μετέδωσε το TV 100 Θεσσαλονίκης, στις 9 Αυγούστου η 11χρονη έπαιζε με μια φίλη της στην πλατεία Μακεδονίας, στο κέντρο της Κατερίνης.

Σύμφωνα με την καταγγελία, 30χρονος προσέγγισε τα δύο παιδιά και κατάφερε να πείσει το ένα από τα δύο να τον ακολουθήσει. Οδήγησε το κορίτσι σε κοντινό διαμέρισμα όπου και το βίασε. Η φίλη της θορυβημένη γιατί πέρασε αρκετή ώρα ειδοποίησε τη μητέρα της που ήταν μαζί τους στην πλατεία, ενώ ενημερώθηκε και η μητέρα της 11χρονης.

Ακολούθησε κινητοποίηση της αστυνομίας, με τις αρχές να εντοπίζουν την 11χρονη μαζί με τον 30χρονο στον κεντρικό πεζόδρομο της πόλης.

Παρουσία παιδοψυχολόγου η ανήλικη φέρεται να εκμυστηρεύτηκε στους αστυνομικούς ότι ο 30χρονος «με πείραξε».

Ακολούθησε ιατροδικαστική εξέταση κατά την οποία επιβεβαιώθηκε ότι το παιδί είχε βιαστεί. Κάποιες ημέρες αργότερα, η 11χρονη χρειάστηκε να νοσηλευτεί στη παιδοψυχιατρική κλινική του νοσοκομείου Παπανικολάου για 10 ημέρες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ