ΕΛΛΑΔΑ

Πάρε Uber για να κάνεις όλες τις δουλειές του φθινοπώρου εύκολα, γρήγορα και αξιόπιστα

Πάρε Uber για να κάνεις όλες τις δουλειές του φθινοπώρου εύκολα, γρήγορα και αξιόπιστα

Το ημερολόγιο δείχνει φθινόπωρο, κάθε κατεργάρης έχει ήδη καθίσει στον πάγκο του και οι εκκρεμότητες έχουν αναδυθεί από τον βυθό των διακοπών, οι οποίες μοιάζουν μακρινή ανάμνηση.

Η νέα σχολική χρονιά έχει ήδη μπει σε τροχιά, αλλά όλο και κάτι νέο προκύπτει σε επίπεδο υποχρέωσης. Αντίστοιχα και οι επαγγελματικές εκκρεμότητες μοιάζουν να μην κλείνουν ποτέ.

Οι επισκέψεις σε βιβλιοπωλεία, οι αγορές σε σχολικά είδα με κοινό σημείο τις πολλαπλές νέες διαδρομές δεν έχουν ολοκληρωθεί στο σύνολό τους. Η ανάγκη για μετακίνηση είναι ιδιαίτερα ενισχυμένη και ο χρόνος μετατρέπεται σε πιο πολύτιμος από ποτέ.

Η UberTAXI είναι εδώ για να σας λύσει τα χέρια. Κάντε χρήση της υπηρεσίας UberTAXI για να κάνετε τις αγορές σας σε όσο σχολικά είδη δεν έχετε προμηθευτεί ακόμα, να βρεθείτε στην ενημέρωση γονέων του σχολείου των παιδιών σας ή ακόμα και για την μετακίνησή τους από και προς το σχολείο ή το φροντιστήριο.

Έχετε μάλιστα τη δυνατότητα να προγραμματίσετε το πότε θα σας παραλάβει το UberTAXI και να εκτιμήσετε επίσης τη διάρκεια της διαδρομής.

Σε περίπτωση μάλιστα που όλες αυτές οι υποχρεώσεις κάνουν το μυαλό σας να ξεχαστεί και αφήσετε κάτι μέσα στο όχημα, έχετε τη δυνατότητα να επικοινωνήσετε ανωνύμως με τον οδηγό προκειμένου να κανονίσετε πότε και πώς θα το παραλάβετε.

Αφήστε ένα UberTAXI να σας συνοδεύσει στο γυμναστήριο, στις νέες φθινοπωρινές σας δραστηριότητες, στα ψώνια για το σπίτι και σε όλες τις έκτακτες δουλειές που προκύπτουν την τελευταία στιγμή.

Μπορείτε επίσης να κλείσετε μια διαδρομή για κάποιον άλλον, μέσω του UberTAXI σε περίπτωση που εκείνη/ος δεν προλαβαίνει ούτε αυτό να κάνει.

Έχοντας τη δυνατότητα μέσω της εφαρμογής να υπολογίσετε τον χρόνο διαδρομής με ακρίβεια και αξιοπιστία απαλλάσεστε από το επιπλέον άγχος εύρεσης θέσης στάθμευσης. Επιβιβαστείτε από το σημείο της επιλογής σας και αποβιβαστείτε στον προορισμό σας με αμεσότητα, ασφάλεια και αξιοπιστία.

Η Uber αποτελεί έναν προσιτό και αξιόπιστο τρόπο για τη μετακίνηση των πολιτών, προς οποιοδήποτε προορισμό. Η εφαρμογή έχει δημιουργηθεί για να προσφέρει υψηλά πρότυπα ασφάλειας σε κάθε διαδρομή, τόσο για τους επιβάτες, όσο όμως και για τους ίδιους τους οδηγούς, με τον εντοπισμό των οχημάτων με GPS, τον οδηγό πλοήγησης και το σύστημα αξιολόγησης των οδηγών.
Μάλιστα η Uber ανακοίνωσε πρόσφατα τα νέα μέτρα, που λαμβάνει προκειμένου να ενισχύσει την ασφάλεια της εφαρμογής, λανσάροντας τη νέα λειτουργία Safety Check–Up. Πρόκειται για μια κορυφαία λειτουργία, που ενθαρρύνει τους επιβάτες μέσω του Safety Check-Up να ολοκληρώσουν το προφίλ ασφαλείας τους ενεργοποιώντας τις νέες λειτουργίες «Αξιόπιστες Επαφές» (Trusted Contacts), «Επαλήθευση PIN» (PIN verification) και «Έλεγχος Διαδρομής» (RideCheck) εντός της εφαρμογής.
H Uber έχει ως σταθερό της στόχο να φέρει τους ανθρώπους οικονομικά και με ασφάλεια πιο κοντά στο σημείο προορισμού τους, ακόμη και από πιο απομακρυσμένα σημεία των πόλεων εξυπηρέτησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ