Θεσσαλονίκη: Αυτοκίνητο χτύπησε γυναίκα με πατίνι – Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο
Μια γυναίκα που οδηγούσε ηλεκτρικό πατίνι παρέσυρε οδηγός στη Θεσσαλονίκη, λίγο μετά τις 8 το πρωί της Τρίτης (25/10) στην οδό Αναγεννήσεως.
Η γυναίκα τραυματίστηκε ελαφρά και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο. Η κατάσταση της υγείας της δεν εμπνέει ανησυχία.
Το GRTimes.gr συνομίλησε με την οδηγό του αυτοκινήτου, που παρέσυρε την κοπέλα, η οποία και παραδέχθηκε πως έκανε λάθος.
«Ευτυχώς είναι καλά στην υγεία της και δεν χτύπησε σοβαρά. Ήταν δικό μου λάθος, διότι δεν πρόσεξα ότι στο σημείο είχε ποδηλατόδρομο και ουσιαστικά την χτύπησα στα πλάγια, με αποτέλεσμα να πέσει από το ηλεκτρικό πατίνι που οδηγούσε και να χτυπήσει στο κράσπεδο», ανέφερε χαρακτηριστικά.
ΚΟΣΜΟΣ
Πέθανε η Μαρία Σόλε Ανιέλι σε ηλικία 100 ετών
20:47
ΚΟΣΜΟΣ
Διαδοχικές επιθέσεις με μαχαίρι στο μετρό του Παρισιού – Τρεις γυναίκες τραυματίστηκαν
20:39
ΕΛΛΑΔΑ
Μυτιλήνη: «Ξαναζεί» ένα δένδρο ηλικίας 18 εκατομμυρίων ετών
20:36
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
Taylor Swift: Δωρεά ύψους 1 εκατ. δολαρίων στη Feeding America
20:22
ΕΛΛΑΔΑ