ΕΛΛΑΔΑ

Η «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» της Αρχιεπισκοπής στηρίζει 2.500 οικογένειες της Αθήνας

Η «ΑΠΟΣΤΟΛΗ»  της Αρχιεπισκοπής στηρίζει 2.500 οικογένειες της Αθήνας
Oι διανομές συνεχίστηκαν στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστού Λουκά Πατησίων «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών

Στην στήριξη 2.500 χιλιάδων οικογενειών της Αθήνας που αντιμετωπίζουν τον εφιάλτη της ακρίβειας προχωρά ο Φιλανθρωπικός Οργανισμός «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Σε συνεργασία με τις 85 ενορίες της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και με την στήριξη της εταιρείας «Διαμαντής Μασούτης» Α.Ε. και των διεθνών οργανισμών “International Orthodox Christian Charities-IOCC” και “Kerk in Actie-KiA” της Ολλανδίας, καταγράφηκαν, οι ανάγκες των νοικοκυριών και εξασφαλίστηκαν τα βασικά είδη διαβίωσης για κάθε μήνα.

apostoli.jpg
Oι διανομές συνεχίστηκαν στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστού Λουκά Πατησίων«ΑΠΟΣΤΟΛΗ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών



Σήμερα οι διανομές συνεχίστηκαν στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστού Λουκά Πατησίων, όπου τα δέματα τους παρέλαβαν 196 οικογένειες. Ο Γενικός Διευθυντής του Φιλανθρωπικού Οργανισμού «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών κ. Κωνσταντίνος Δήμτσας, αναφέρθηκε, στις διογκούμενες ανάγκες που καταγράφονται λόγω ακρίβειας υπογραμμίζοντας ότι: « Πρώτο μέλημα του Αρχιεπισκόπου κ. Ιερωνύμου είναι οι Ιερείς και η «ΑΠΟΣΤΟΛΗ», να βρίσκονται χωρίς διακρίσεις, δίπλα στους ανθρώπους που πλήττονται».

apostoli3.jpg
Oι διανομές συνεχίστηκαν στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστού Λουκά Πατησίων«ΑΠΟΣΤΟΛΗ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών

Το επόμενο διάστημα η «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» θα ξεδιπλώσει μια σειρά νέων προγραμμάτων που θα αφορούν τη θέρμανση, τους νέους και τα παιδιά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ