Επίτιμη δημότης Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης η Νάνα Μούσχουρη
Ανανεώθηκε:
Τη Νάνα Μούσχουρη θα τιμήσει ο Δήμος Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, καθώς με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου θα την ανακηρύξει επίτιμη δημότη και θα της απονείμει το Χρυσό Μετάλλιο της πόλης.
Η εκδήλωση τιμής στη μεγάλη Ελληνίδα καλλιτέχνιδα με τη διεθνή καριέρα και αναγνώριση, θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 1 Νοεμβρίου (19:00) στο Πολιτιστικό Κέντρο «Ιωνία» της Βούλας. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη και θα συμμετέχει η παιδική χορωδία του 3ου Δημοτικού Σχολείου Βούλας.
Η Νάνα Μούσχουρη έχει τιμηθεί πολλάκις για τη συνεισφορά της στον ελληνικό και παγκόσμιο πολιτισμό και μάλιστα το γαλλικό κράτος της έχει απονείμει την τιμητική διάκριση «Ταξιάρχης του Εθνικού Τάγματος της Λεγεώνας της Τιμής» το 2019, ενώ μεταξύ των πολλών βραβείων που έχει λάβει είναι και το «Echo Music Prize» από τη Γερμανική Ακαδημία Φωνολογίας το 2015 για το σύνολο της σπουδαίας καριέρας της.
Βρετανικό Μουσείο: «Συγγνώμη» για την ταλαιπωρία των επισκεπτών της Ταπισερί της Μπαγιέ
18:19
Ελέγχους από το υπουργείο Παιδείας στη Γκράβα ζητά ο Δούκας μετά τις αναφορές για οσμή αερίου
18:08
Pink Floyd: Κατεδαφίζεται η ιστορική pub όπου συναντήθηκαν τα μέλη του διάσημου συγκροτήματος
17:57
Την Τετάρτη στον ανακριτή ο Φ. Καμπούρης - To modus operandi της οργάνωσης που έκλεβε το Δημόσιο
17:55