Διήμερη επίσκεψη Σολτς στην Αθήνα: Τι αλλάζει στα δρομολόγια του Μετρό
Ανανεώθηκε:
Αναστέλλονται συγκεκριμένα δρομολόγια του Μετρό προς και από το Αεροδρόμιο, σήμερα Τετάρτη και αύριο Πέμπτη (26-27 Οκτωβρίου 2022), με εντολή της ΕΛ.ΑΣ λόγω της επίσκεψης του Γερμανού καγκελάριου Όλαφ Σολτς, για λόγους ασφαλείας.
Σύμφωνα με ενημέρωση της ΣΤΑΣΥ με εντολή της ΕΛ.ΑΣ.:
- Δεν θα πραγματοποιηθούν τα δρομολόγια από Δημοτικό Θέατρο προς Αεροδρόμιο στις 18:43 και 19:19 και από Αεροδρόμιο προς Δημοτικό Θέατρο στις 19:58 και 20:34.
- Την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2022, δεν θα πραγματοποιηθούν τα δρομολόγια από Δημοτικό Θέατρο προς Αεροδρόμιο στις 12:43 και 13:19 και από Αεροδρόμιο προς Δημοτικό Θέατρο στις 13:58 και 14:34.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Επίσκεψη Σολτς: Ελληνοτουρκικά και εξοπλιστικά στην ατζέντα
ΕΛΛΑΔΑ
Πώς έγινε η τραγωδία με τον 7χρονο στη Ροδόπη - Από ξυλόσομπασ στο παιδικό δωμάτιο ξεκίνησε η φωτιά (vid&pics)
14:46
ΕΛΛΑΔΑ
Πάτρα: Στο νοσοκομείο 14χρονος και 16χρονος λόγω μέθης - Χειροπέδες στους γονείς τους
14:33
ΕΛΛΑΔΑ
Επιχείρηση διάσωσης 38 μεταναστών στο Φαρμακονήσι - Αγνοείται ανήλικη
14:21
ΚΟΣΜΟΣ
Ισραήλ: Δύο νεκροί σε επίθεση με μαχαίρι και εμβολισμό με όχημα - Εξετάζεται το τρομοκρατικό κίνητρο
14:08
ΚΟΣΜΟΣ