ΕΛΛΑΔΑ

Παλαιό Φάληρο: Βίντεο-ντοκουμέντο από τη δράση του «βιαστή με το τατουάζ»

Παλαιό Φάληρο: Βίντεο-ντοκουμέντο από τη δράση του «βιαστή με το τατουάζ»
H αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη που φέρει τατουάζ στο δεξί του μπράτσο (φωτ. αρχείου) EUROKINISSI

Βίντεο-ντοκουμέντο από τη δράση του «βιαστή με το τατουάζ» τα ξημερώματα της Κυριακής στο Παλαιό Φάληρο βλέπει το «φως» της δημοσιότητας.

Το βίντεο φαίνεται πως δείχνει τον άνδρα που βίασε την 34χρονη να προσπαθεί να βιάσει μια άλλη κοπέλα.

Το βίντεο που μετέδωσε ο Alpha δείχνει τη διαδρομή του άνδρα στο Παλαιό Φάληρο. Σύμφωνα με την περιγραφή, μια κοπέλα σταματά σε φανάρι επί της λεωφόρου Αμφιθέας. Ο επίδοξος βιαστής μπαίνει στο αυτοκίνητό της, καθώς εκείνη δεν είχε βάλει ασφάλεια στο αυτοκίνητο. Η κοπέλα πανικοβάλλεται αρχικά αλλά εκείνος απτόητος προσπαθεί να την οδηγήσει σε ένα απομακρυσμένο σημείο.

Η κοπέλα, όμως, βάζει το χέρι στην κόρνα του αυτοκινήτου και οδηγεί το αυτοκίνητό της σε κοντινό πεζοδρόμιο, όπου ακριβώς μπροστά υπάρχει κατάστημα που διανυκτερεύει. Μόλις ακινητοποιεί το αυτοκίνητό της, βγαίνει από το όχημα και αρχίζει να ζητά βοήθεια. Ο δράστης βγαίνει επίσης από το αυτοκίνητο και αρχίζει να τρέχει προς τη λεωφόρο Αμφιθέας για να εξαφανιστεί. Οι κάμερες ασφαλείας από την καφετέρια τον έχουν καταγράψει όμως.

Αφού εξαφανίζεται από τη λεωφόρο Αμφιθέας, βρίσκει σχεδόν μία ώρα αργότερα την 34χρονη και τη βιάζει.

Πώς περιγράφει η 34χρονη τον βιασμό της

Την ίδια ώρα, συγκλονιστική είναι η περιγραφή της 34χρονης, για τον βιασμό της από τον άγνωστο με το τατουάζ ενώ περίμενε σε στάση λεωφορείου στο Παλαιό Φάληρο.

Η γυναίκα κατήγγειλε τον βιασμό της στις Αστυνομικές Αρχές που με τη σειρά τους έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη που φέρει τατουάζ στο δεξί του μπράτσο.

«Ημουν στη στάση και περίμενα να πάω στη δουλειά μου. Ηρθε με μαχαίρι και έγινε ό,τι έγινε», περιγράφει, μιλώντας στο OPEN TV, η 34χρονη που κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού ενώ περίμενε σε στάση λεωφορείου στο Παλαιό Φάληρο.

Η 34χρονη ανέφερε ακόμη ότι ο συγκεκριμένος άνδρας, που ψάχνουν παντού οι αστυνομικοί, την τράβηξε σε ένα διπλανό πάρκο, το οποίο ήταν άδεια και τη βίασε. Όπως τόνισε, «τον έβλεπα πρώτη φορά στη ζωή μου».

«Με άφησε να φύγω, εγώ πήγα στη δουλειά μου κανονικά και εκεί τους το είπα και πήρα τηλέφωνο την Αστυνομία», συμπλήρωσε η 34χρονη, προσθέτοντας πως «μου είπε ότι ήθελε τον αριθμό μου». Σε ερώτηση για το τι έκανε μετά, η ίδια απάντησε ότι «πήγα εκεί που ήμουν ξανά και ευτυχώς ήταν ένας συνάδελφος που δεν τον γνώριζα προσωπικά. Ξαναγύρισε αυτός και μου είπε ότι “άμα μιλήσω θα με σκοτώσει”».

Στο μεταξύ οι αστυνομικές αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου για τον εντοπισμό ενός άνδρα με τατουάζ τον οποίο κατήγγειλε 34χρονη για βιασμό σε βάρος της σε στάση λεωφορείου.

Μιλώντας για τις αστυνομικές έρευνες ο γενικός γραμματέας των ειδικών φρουρών Στράτος Μαυροειδάκος, εμφανίστηκε επιφυλακτικός και εξέφρασε την εκτίμηση ότι ο δράστης λόγω της δημοσιότητας που πήρε η υπόθεση κρύβεται και δεν θα επιχειρήσει να κακοποιήσει άλλη γυναίκα.

«Συνήθως σε αυτές τις περιπτώσεις όταν δεν επαναληφθεί το επεισόδιο είναι δύσκολο να εξιχνιαστεί. Αν υπάρξουν και άλλες καταγγελίες θα είναι πιο εύκολο για την Αστυνομία και οι συνάδελφοί μου έχουν τον τρόπο να ταυτοποιήσουν το δράστη», είπε ο κ. Μαυροειδάκος μιλώντας στον ΣΚΑΙ αποκαλύπτοντας ότι υπήρξε κι άλλη γυναίκα που έχει πέσει θύμα του ίδιου δράστη.

Τα χαρακτηριστικά του δράστη

Σύμφωνα με πληροφορίες ο άντρας φέρει τατουάζ στο δεξί του μπράτσο, ενώ η γυναίκα τον περιέγραψε ως εύσωμο, ύψους περίπου 1,70 που μιλούσε καλά ελληνικά. Τα ξημερώματα που βίασε την 34χρονη, φορούσε μαύρο κοντομάνικο μπλουζάκι, μαύρο στενό τζιν και μαύρα αθλητικά παπούτσια.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο άντρας, τα ξημερώματα της Κυριακής (23/10) εντόπισε τη 34χρονη σε στάση λεωφορείου στη λεωφόρο Ποσειδώνος στο Παλαιό Φάληρο και με την απειλή μαχαιριού την οδήγησε σε ένα κοντινό απόμερο σημείο, όπου -όπως καταγγέλλει η ίδια- την βίασε. Μάλιστα ο άνδρας αφού τη βίασε της ζήτησε να γίνει το κορίτσι του ενώ της ζήτησε και το τηλέφωνό της.

Έντρομη η γυναίκα ντύθηκε και επέστρεψε στη στάση του λεωφορείου, αλλά ντράπηκε να ζητήσει βοήθεια από έναν άλλο άντρα που περίμενε το λεωφορείο. Στη συνέχεια όμως, πήγε στο αστυνομικό τμήμα Παλαιού Φαλήρου και κατήγγειλε τον βιασμό.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ