ΕΛΛΑΔΑ

Άγριο έγκλημα στη Θεσσαλονίκη: Ταυτοποιήθηκε ο πατέρας ως ο δολοφόνος του γιου του

Άγριο έγκλημα στη Θεσσαλονίκη: Ταυτοποιήθηκε ο πατέρας ως ο δολοφόνος του γιου του
Το έγκλημα σημειώθηκε σε διαμέρισμα στη Μενεμένη Θεσσαλονίκης ΙΝΤΙΜΕ / ΠΑΠΑΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ (Φωτογραφία αρχείου)

Ο πατέρας του, ταυτοποιήθηκε ως ο δολοφόνος του 41χρονου γιου του που βρέθηκε νεκρός με τραύμα στο κεφάλι στο κεφάλι στη Μενεμένη Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την τοπική ιστοσελίδα voria.gr η Ασφάλεια Θεσσαλονίκης ταυτοποίησε επίσημα τον 69χρονο ως τον δολοφόνο του 41χρονου, μετά την μεταξύ τους ένταση που σημειώθηκε χθες τα ξημερώματα.

Ο 69χρονος βρέθηκε λιπόθυμος δίπλα στο άψυχο σώμα του 41χρονου, ενώ πλέον φρουρούμενος νοσηλεύεται στην Α' ΜΕΘ του νοσοκομείου Παπανικολάου.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο διαμέρισμα βρήκαν κατά τη διάρκεια της έρευνάς τους στο μπαλκόνι επιμελώς κρυμμένο ένα σκεπάρνι μήκους 38 εκατοστών το οποίο εικάζεται ότι είναι το όπλο του εγκλήματος, ενώ θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι το έκρυψε εκεί η μητέρα όταν αντίκρισε τον σύζυγο και τον γιο της στο πάτωμα και στη συνέχεια ειδοποίησε την Αστυνομία.

Το έγκλημα σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης, στη Μενεμένη Θεσσαλονίκης, σε διαμέρισμα δευτέρου ορόφου, πολυκατοικίας της οδού Ομήρου.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, στην πολυκατοικία της οδού Ομήρου 18, στη Μενεμένη, οι γείτονες, όπως δηλώνουν, άκουγαν συχνά τους ομηρικούς καβγάδες πατέρα και γιου με θέμα τα χρήματα που ζητούσε ο δεύτερος, ενώ, όπως προσθέτουν, η αστυνομία είχε κληθεί πολλές φορές στο παρελθόν εξαιτίας της όλης κατάστασης στο διαμέρισμα.

«Βρήκα τον γιο μου νεκρό και τον άντρα μου αναίσθητο» είπε στην Άμεση Δράση η μητέρα του 41χρονου θύματος

Σε λίγα λεπτά ο χώρος αποκλείστηκε από ισχυρή αστυνομική δύναμη. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε τον πατέρα για να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου. Ο 41χρονος είχε ήδη καταλήξει.

Βασικός ύποπτος ο πατέρας

Την υπόθεση ανέλαβαν να εξιχνιάσουν οι πολύπειροι αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης. Από την πρώτη στιγμή βασικός ύποπτος για την τέλεση της ανθρωποκτονίας κρίθηκε ο πατέρας.

Να σημειωθεί ότι από τα στοιχεία που συνέλεξαν οι αστυνομικοί δεν προκύπτει παρουσία τρίτου προσώπου στη σκηνή του εγκλήματος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ