Καλλιθέα: Γιατί έγινε το φονικό - Τι είπε ο δράστης στους αστυνομικούς
Ανανεώθηκε:
Τον ισχυρισμό ότι δεν κατάλαβε τι έκανε πρόβαλε στους αστυνομικούς ο δράστης του φονικού στη μαρίνα Καλλιθέας.
Ο άγριος διαπληκτισμός που σημειώθηκε ανάμεσα σε δύο άνδρες το πρωί της Παρασκευής (28/10) κοντά στην Πλατεία Νερού στην Καλλιθέα είχε μοιραία κατάληξη.
Θύμα ένας 76χρονος ερασιτέχνης ψαράς που έπεσε νεκρός, έχοντας δεχτεί επίθεση από έναν 48χρονο ομογενή από το Καζακστάν.
Αφορμή για την λογομαχία, φέρεται να ήταν το αγκίστρι από το καλάμι ψαρέματος του ηλικιωμένου, το οποίο ακούμπησε τον 48χρονο την ώρα που κολυμπούσε στη θάλασσα.
Ο άνδρας που σύμφωνα με πληροφορίες ήταν πρώην αθλητής πυγμαχίας, ζήτησε τον λόγο από τον 76χρονο, βγήκε από το νερό και τον γρονθοκόπησε. Αμέσως μετά απομακρύνθηκε από το σημείο.
Ο ηλικιωμένος λίγα λεπτά αργότερα υπέστη ισχαιμικό επεισόδιο και κατέληξε.
Οι αρχές αναζήτησαν τον δράστη και τον εντόπισαν σε κοντινό σημείο.
Όπως είπε στους αστυνομικούς ο 48χρονος, ο οποίος συνελήφθη, δεν είχε αντιληφθεί ότι τραυμάτισε τον άνδρα.
Μεγάλη φυτεία κάνναβης εντοπίστηκε στην Μεσσηνία – Δύο συλλήψεις
20:19
Σε δύο πυρκαγιές μέσα σε δύο ημέρες επιχείρησε η Ελληνική Ομάδα Δασοπυρόσβεσης στη Γαλλία
20:10
Χωρίς ενεργό μέτωπο η πυρκαγιά στο Σπαθοβούνι Κορινθίας
20:02
Φον ντερ Λάιεν για ελέγχους στα σύνορα της ΕΕ: «Υπάρχουν πολλά ακόμα που πρέπει να γίνουν»
20:02