Ρέθυμνο: Διασωληνωμένος 13χρονος μαθητής μετά από τροχαίο με ποδήλατο
Διασωληνωμένος νοσηλεύεται ένας 13χρονος που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο ενώ έκανε βόλτα με το ποδήλατό στο Ρέθυμνο το απόγευμα της Παρασκευής (28/10).
Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, το περιστατικό συνέβη περί τις 18:30 το απόγευμα, στην περιοχή από Περβόλια προς Καστελλάκια του Ρεθύμνου.
Άμεσα έσπευσε στο σημείο πλήρωμα του ΕΚΑΒ το οποίο παρέλαβε τον 13χρονο μαθητή και τον μετέφερε στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου.
Εκεί οι γιατροί έκριναν ως απαραίτητη την διακομιδή του νεαρού μαθητή στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου όπου νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ Παίδων καθώς φέρει σοβαρό τραύμα στο κεφάλι.
Η Τροχαία ερευνά τις συνθήκες υπό τις οποίες συνέβη το τροχαίο.
ΚΟΣΜΟΣ
Σε νέα απεργία προχωρούν οι εργαζόμενοι των αστικών συγκοινωνιών στη Γερμανία
13:16
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Μητσοτάκης: Οι πολιτικές μας έχουν πραγματικό αποτύπωμα στο εισόδημα των πολιτών - Τέλη Μαρτίου η νέα αύξηση του κατώτατου μισθού
13:06
ΚΟΣΜΟΣ
Οι ηλιακές εκλάμψεις μπορεί να επηρεάζουν τους σεισμούς στη Γη, υποστηρίζει νέα μελέτη
13:00
ΕΛΛΑΔΑ
Φθιώτιδα: Λεωφορείο με 58 επιβάτες συγκρούστηκε με ΙΧ - Δέχθηκαν τις πρώτες βοήθειες δύο μοναχές (pics)
12:56
ΕΛΛΑΔΑ