ΕΛΛΑΔΑ

Πέντε οι γυναίκες που έπεσαν θύματα του «Δράκου του Αμαρουσίου»

Πέντε οι γυναίκες που έπεσαν θύματα του «Δράκου του Αμαρουσίου»

Έως τώρα πέντε γυναίκες έχουν παρουσιαστεί στις αστυνομικές αρχές και έχουν καταγγείλει πως δέχτηκαν επίθεση με σκοπό το βιασμό από το λεγόμενο «Δράκο του Αμαρουσίου».

Πριν λίγη ώρα μία ακόμη γυναίκα εμφανίστηκε στο αστυνομικό τμήμα και για αυτό έχει καθυστερήσει η μεταγωγή του άντρα στην Ευελπίδων.

Τι είπε ο «δράκος» στους αστυνομικούς

"Μιλάει και λέει ακατάληπτα πράγματα και άλλες φορές κάθεται στην καρέκλα σαν φυτό", λένε οι αστυνομικοί στο CNN Greece για τον άνδρα που συνελήφθη το πρωί.

"Είναι ξεκάθαρο ότι έχει έντονα ψυχιατρικά προβλήματα και δύσκολα μπορούμε να καταλάβουμε τι λέει καθώς δείχνει να έχει και διανοητικά έντονα προβλήματα", προσθέτουν.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πρόκειται για έναν 30χρονο ο οποίος εργάζεται σε περίπτερο στο Γαλάτσι και μάλιστα μένει μόλις 500 μέτρα από το σημείο που επιτίθετο στις γυναίκες.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ακόμα και σήμερα το πρωί που οι αστυνομικοί τον αναζητούσαν με βάση τα χαρακτηριστικά του μετά από τις καταθέσεις των γυναικών, εκείνος φορούσε τα ίδια ρούχα και τον ίδιο χαρακτηριστικό σκελετό γυαλιών όπως και προχθές που προσπάθησε να βιάσει δύο γυναίκες στην υπόγεια διάβαση της οδού Καποδιστρίου στο Μαρούσι.

Τα θύματα του τον έχουν ήδη αναγνωρίσει, ενώ οι αρχές προσπαθούν να εντοπίσουν και τους συγγενείς του για να εξακριβώσουν εάν έχει νοσηλευθεί σε ψυχιατρική κλινική.

Ο "δράκος" είχε επιχειρήσει να επιτεθεί σε μία γυναίκα, η οποία όμως αντιστάθηκε και εκείνος τράπηκε σε φυγή, σε πάρκο πίσω από το Ολυμπιακό Στάδιο, στην οδό Καποδιστρίου.

Εκατοντάδες μέτρα πιο μακριά τον εντόπισαν και τον προσήγαγαν άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ.

Δείτε ακόμα:

Πάνος Σόμπολος: Τι λέει για τον «δράκο» του Αμαρουσίου

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ