ΕΛΛΑΔΑ

Ευρυτανία: Αυτοκτόνησε ο 42χρονος αστυνομικός - Βρέθηκε σημείωμά του

Ευρυτανία: Αυτοκτόνησε ο 42χρονος αστυνομικός - Βρέθηκε σημείωμά του
Ο αστυνομικός έκανε υπηρεσία γραφείου και ήταν πατέρας ενός μικρού κοριτσιού ΒΛΑΣΣΟΠΟΥΛΟΥ ΙΣΜΗΝΗ/ΙΝΤΙΜΕ (Φωτογραφία αρχείου)

Σε αυτοκτονία αποδίδεται ο θάνατος του αστυνομικού που βρέθηκε νεκρός σε τρύπα βάθους 65 μέτρων στην Ευρυτανία

Σύμφωνα με πληροφορίες, βρέθηκε ιδιόχειρο σημείωμά του στο οποίο αναφέρει ότι έχει αποφασίσει να δώσει τέλος στη ζωή του, χωρίς να εξηγεί τους λόγους.

Στο σημείωμά του ο 42χρονος αποχαιρετά τους οικείους του ενώ αφήνει οδηγίες σε συγγενικό του πρόσωπο για να φροντίσει την οικογένειά του.

Ο άτυχος που υπηρετούσε σε αστυνομικό τμήμα της Αττικής, είχε επισκεφτεί το χωριό Τριπόταμος Αγράφων στην Ευρυτανία, το τριήμερο, μαζί με τη μητέρα του, προκειμένου να πραγματοποιήσουν αγροτικές εργασίες και συγκεκριμένα, συγκομιδή ελιών.

Σύμφωνα με το tvstar.gr, στις 10 περίπου το πρωί της Παρασκευής 28 Οκτωβρίου, έφυγε από το σπίτι του για να βάλει καύσιμα στο αυτοκίνητο του.

Η αστυνομία ενημερώθηκε από την μητέρα του, νωρίς το μεσημέρι και ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό του, οι οποίες έληξαν με την ανεύρεση της σορού του.

Ο αστυνομικός έκανε υπηρεσία γραφείου και ήταν πατέρας ενός μικρού κοριτσιού.

Στην επιχείρηση για τον εντοπισμό του αστυνομικού, συμμετείχαν, κατόπιν αιτήματος συνδρομής από την ΕΛ.ΑΣ., 15 πυροσβέστες, με την Ορειβατική Ομάδα Έρευνας και Διάσωσης της 7ης Ε.Μ.Α.Κ. καθώς και εθελοντές.

Δείτε εικόνες από την επιχείρηση διάσωσης:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ