ΕΛΛΑΔΑ

Θρίλερ στο Ξυλόκαστρο: Εντοπίστηκε πτώμα άνδρα σε παραλία

Θρίλερ στο Ξυλόκαστρο: Εντοπίστηκε πτώμα άνδρα σε παραλία
Οι άνδρες του Λιμενικού θα διερευνήσουν αν τα τραύματα που έφερε ο άντρας οφείλονται σε κάποιο ατύχημα ή είναι αποτέλεσμα εγκληματικής ενέργειας INTIME / (Φωτογραφία αρχείου)

Νεκρός εντοπίστηκε ένας άνδρας στην ελεύθερη παραλία «ΠΙΤΣΑ» στο Ξυλόκαστρο το πρωί της Κυριακής (30/10).

Ο 68χρονος έφερε τραύματα στο κεφάλι.

Σύμφωνα με το το Δ' Λιμενικό Τμήμα Κιάτου του Λιμεναρχείου Κορίνθου που ενημερώθηκε για το περιστατικό, ο 68χρονος, διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Ξυλόκαστρου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Οι άνδρες του Λιμενικού που έχουν αναλάβει την υπόθεση θα διερευνήσουν αν τα τραύματα στο κεφάλι του άνδρα οφείλονται σε κάποιο ατύχημα ή είναι αποτέλεσμα εγκληματικής ενέργειας.

Απαντήσεις για τις συνθήκες θανάτου του 68χρονου αναμένονται από την έκθεση του ιατροδικαστή που θα πραγματοποιήσει τη νεκροψία-νεκροτομή.

Η ανακοίνωση του Λιμενικού:

Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα (σ.σ. χθες Κυριακή (30/10), το Δ’ Λιμενικό Τμήμα Κιάτου του Λιμεναρχείου Κορίνθου ότι άνδρας εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του, στην ελεύθερη παραλία «ΠΙΤΣΑ» του Δήμου Ξυλόκαστρου – Ευρωστίνης Ν. Κορινθίας.

Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Ξυλόκαστρου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ κατόπιν ενδελεχούς ελέγχου από στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής, διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για 68χρονο ημεδαπό.

Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Κιάτου, ενώ η σορός θα μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου για διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Ναυπλίου – Καλαμάτας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ