Αργυρούπολη: Δεύτερη εμπρηστική επίθεση σε αυτοκίνητα μέσα σε λίγες ημέρες
Ανανεώθηκε:
Εμπρηστική επίθεση σε αυτοκίνητα σημειώθηκε για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες στην Αργυρούπολη.
Από τη φωτιά υπέστησαν ζημιές τέσσερα αυτοκίνητα που βρισκόταν σταθμευμένα στη συμβολή των οδών Γράμμου και Δημοκρίτου.
Κάτοικοι της περιοχής ενημέρωσαν την Πυροσβεστική Υπηρεσία που έσπευσε στο σημείο με τρία οχήματα και επτά άνδρες που κατάφεραν και έσβησαν τη φωτιά πριν επεκταθεί και σε άλλα παρακείμενα οχήματα.
Να σημειωθεί ότι τα ξημερώματα της 28ης Οκτωβρίου άγνωστοι έβαλαν φωτιά σε πέντε σταθμευμένα Ι.Χ. αυτοκίνητα στην οδό Χαριλάου Τρικούπη στην ίδια περιοχή.
Οι δράστες είχαν βάλει φωτιά χρησιμοποιώντας στουπιά και εύφλεκτο υγρό με αποτέλεσμα να προκληθούν εκταταμένες ζημιές στα αυτοκίνητα.
Δεύτερος ο Τεντόγλου με άλμα στα 8,40μ. στον τελικό του Diamond League στις Βρυξέλλες
21:13
Α.Τ. Μάνδρας: Ο δράστης έλεγε «ρίξε μου» στον αστυνομικό - Το χρονικό και το ποινικό παρελθόν του
21:09
ΑΑΔΕ: Έως 11/9 η τακτοποίηση εκκρεμοτήτων για αγροτεμάχια πειραματικής σποράς στην ΕΑΕ 2025
20:59
Ο Κάθετος Διάδρομος επεκτείνεται στα Δυτικά Βαλκάνια με τη συμμετοχή της Β. Μακεδονίας & της Σερβίας
20:50