ΕΛΛΑΔΑ

«Βιαστής με το τατουάζ»: «Για μένα είναι πεθαμένος» λέει η μητέρα του

«Βιαστής με το τατουάζ»: «Για μένα είναι πεθαμένος» λέει η μητέρα του
«Δεν θέλω τέτοιο παιδί» λέει η μητέρα του 45χρονου που ταυτοποιήθηκε ως «ο βιαστής με το τατουάζ» στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου ΙΝΤΙΜΕ / ΒΑΡΑΚΛΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

«Δεν θέλω τέτοιο παιδί» λέει η μητέρα του 45χρονου που ταυτοποιήθηκε ως «ο βιαστής με το τατουάζ» στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου.

Την ίδια ώρα, στην Αλβανία αναζητείται ο 45χρονος κατηγορείται για τον βιασμό και την απόπειρα βιασμού των δύο νεαρών γυναικών στο Παλαιό Φάληρο, τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής (23 Οκτωβρίου).

Υπενθυμίζεται ότι εισήλθε στο αλβανικό έδαφος μέσω διάβασης της Κακαβιάς το πρωί της 27ης Οκτωβρίου και προχώρησε ομαλά το ταξίδι του, εφόσον δεν υπήρχε καμία ύποπτη υπόδειξη από ελληνικής πλευράς, έως εκείνη την ημέρα.

Ωστόσο, ο εκπρόσωπος του υπουργείου Δημόσιας Τάξης της Αλβανίας Γκέντσι Μουλάι δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι, αμέσως μετά τη λήψη σήματος από την ελληνική αστυνομία, η αλβανική αστυνομία εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό και διενεργεί ελέγχους για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του καταγγελλόμενου, χωρίς μέχρι στιγμής να υπάρχουν συγκεκριμένα αποτελέσματα.

«Για μένα είναι πεθαμένος»

Σε κατάσταση σοκ, η μητέρα του, η οποία έχει δώσει κατάθεση στην Αστυνομία περιγράφοντας την κακοποίηση που δεχόταν, μιλώντας στην ΕΡΤ είπε για το γιο της:

«Λέω θα πάρω την αστυνομία, με τραβάει έτσι, μου κάνει εδώ έτσι… Δεν τον θέλω. Για μένα είναι πεθαμένος. Δεν μπορώ. Νιώθω ότι είναι πεθαμένος. Δεν τον θέλω, για μένα δεν τον θέλω. Είμαι 70 χρόνων. Λέω θα βγάλω μία σύνταξη, που έπαιρνε τα λεφτά. Πίνει τσίπουρο, πίνει μπύρες, ήρθε αστυνομία εδώ, βρήκε ένα τσιγάρο χασίς. Τέτοιο παιδί δεν το θέλω».

Σύμφωνα με μαρτυρίες της γειτονιάς είχε συχνά βίαια ξεσπάσματα ο φερόμενος βιαστής, ενώ μέσα από το σπίτι του – από το διαμέρισμα του – ακούγονταν φωνές. Μάλιστα στο σημείο είχε κληθεί αρκετές φορές και η Αστυνομία.

Η ΕΡΤ μεταδίδει ότι ο βιαστής με τατουάζ, είναι χωρισμένος με δύο παιδιά, άνεργος και έμεινε με την μητέρα, ενώ αντιμετωπίζει προβλήματα με το αλκοόλ.

Αφού οι Αρχές κινητοποιήθηκαν για τον εντοπισμό του, ο βιαστής επιβιβάστηκε το απόγευμα της Τετάρτης 26 Οκτωβρίου σε λεωφορείο που έκανε το δρομολόγιο Αθήνα – Τίρανα και στις 2 τα ξημερώματα της Πέμπτης πέρασε από την συνοριακή διάβαση Κακαβιάς στην Αλβανία.

Τον 45χρονο αναγνώρισαν και οι δύο γυναίκες από φωτογραφίες που τους έδειξαν οι αστυνομικοί από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ αναμένεται να εκδοθεί το ένταλμα σύλληψης για τη γειτονική χώρα.

Το βίντεο-ντοκουμέντο

Το βίντεο που μετέδωσε ο Alpha δείχνει τη διαδρομή του άνδρα στο Παλαιό Φάληρο. Σύμφωνα με την περιγραφή, μια κοπέλα σταματά σε φανάρι επί της λεωφόρου Αμφιθέας.

Ο επίδοξος βιαστής μπαίνει στο αυτοκίνητό της, καθώς εκείνη δεν είχε βάλει ασφάλεια στο αυτοκίνητο. Η κοπέλα πανικοβάλλεται αρχικά αλλά εκείνος απτόητος προσπαθεί να την οδηγήσει σε ένα απομακρυσμένο σημείο.

Η κοπέλα, όμως, βάζει το χέρι στην κόρνα του αυτοκινήτου και οδηγεί το αυτοκίνητό της σε κοντινό πεζοδρόμιο, όπου ακριβώς μπροστά υπάρχει κατάστημα που διανυκτερεύει. Μόλις ακινητοποιεί το αυτοκίνητό της, βγαίνει από το όχημα και αρχίζει να ζητά βοήθεια.

Ο δράστης βγαίνει επίσης από το αυτοκίνητο και αρχίζει να τρέχει προς τη λεωφόρο Αμφιθέας για να εξαφανιστεί.

Οι κάμερες ασφαλείας από την καφετέρια τον έχουν καταγράψει όμως.

Αφού εξαφανίζεται από τη λεωφόρο Αμφιθέας, βρίσκει σχεδόν μία ώρα αργότερα την 34χρονη και τη βιάζει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ