ΕΛΛΑΔΑ

Νέα Ερυθραία: Βίντεο ντοκουμέντο από την επίθεση στον επιχειρηματία

Νέα Ερυθραία: Βίντεο ντοκουμέντο από την επίθεση στον επιχειρηματία
ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ / Eurokinissi - Φωτογραφία αρχείου

Τη στιγμή που ο 26χρονος δράστης της αιματηρής συμπλοκής στη Νέα Ερυθραία, «κλέβει» τη σειρά του επιχειρηματία τον οποίο έπειτα μαχαίρωσε 15 φορές, κατέγραψε κάμερα ασφαλείας.

Στο βίντεο ντοκουμέντο που φέρνει στη δημοσιότητα ο ANT1, ο 26χρονος καταφτάνει λίγο πριν τις 4 τα ξημερώματα της 28ης Οκτωβρίου μαζί με τον 19χρονο φίλο του έξω από την καντίνα στη Νέα Ερυθραία.

Παρκάρουν το αυτοκίνητο τους και κατευθύνονται αμέσως στο ταμείο του καταστήματος όπου υπάρχει ουρά περίπου 10 ατόμων. Ένας άνδρας που συζητά εκείνη την ώρα με τον επιχειρηματία, αντιλήφθηκε ότι οι δύο νεαροί παρέλειψαν τη ουρά αναμονής και εκφράζει τα παράπονα του στον 19χρονο. Εκείνο ήταν το σημείο που ο επιχειρηματίας πλησίασε τον νεαρό και δευτερόλεπτα μετά δέχθηκε την επίθεση με το μαχαίρι.

Έπειτα οι νεαροί επέστρεψαν γρήγορα στο αυτοκίνητο τους και απομακρύνθηκαν από το σημείο.

«Θα με φάνε εκεί που πάω»

Ο 26χρονος που θα απολογηθεί την Πέμπτη, αρνείται την κατηγορία όπως αυτή έχει διατυπωθεί ως απόπειρα ανθρωποκτονίας. Μιλώντας στο MEGA, η θεία του αναφέρει για τη μητέρα του:

«Χάλια είναι η γυναίκα, χάλια είναι. Γιατί το παιδί όταν έφυγε και πήγε να παραδοθεί είπε της μαμάς του ότι ''θα με φάνε εκεί πέρα που πάω. Δεν πρόκειται να με ξαναδείς''».

Δικηγόρος 26χρονου: Δεν υπήρξε προμελέτη, έχει σοκαριστεί

Σοκαρισμένος και έτοιμος να συνεργαστεί με τις αρχές είναι σύμφωνα με τον δικηγόρο του, ο 26χρονος.

«Αφενός ο ίδιος είναι σοκαρισμένος και αφετέρου επιθυμεί να βοηθήσει τις αρχές με όποιο τρόπο μπορεί να γίνει. Αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος που επικοινώνησε μαζί μου και παραδόθηκε», αναφέρει χαρακτηριστικά στο Newsbomb, ο δικηγόρος του 26χρονου, κ. Ανδρέας Σπυρόπουλος.

Και προσθέτει: «Σε κάθε περίπτωση κατά την άποψη της υπερασπιστικής αρχής η προμελέτη αποκλείεται και από τον τόπο τέλεσης του περιστατικού».

Υπενθυμίζουμε ότι τις προηγούμενες μέρες είχε συλληφθεί στο πλαίσιο του αυτοφώρου

ΔΗΜΟΦΙΛΗ