Κίνηση στους δρόμους: Οι περιοχές με το μεγαλύτερο πρόβλημα
Ανανεώθηκε:
Με δυσκολία διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων στους περισσότερους δρόμους της Αττικής το πρωί της Τρίτης, 1η Νοεμβρίου.
Με ιδιαίτερα χαμηλές ταχύτητες κινούνται οι οδηγοί των οχημάτων στη λεωφόρο Κηφισού και την Αττική Οδό.
Νωρίτερα, μποτιλιάρισμα υπήρχε στη λεωφόρο Κατεχάκη στο ύψος του Καρέα στο ρεύμα προς Μεσογείων όταν ένα όχημα ακινητοποιήθηκε στο ύψος της Καισαριανής.
Αυξημένη είναι η κίνηση στην Αθηνών – Κορίνθου /Λ. Αθηνών (έξοδος), στην Αθηνών-Λαμίας (Αθηνών έως τον κόμβο Καλυφτάκη -έξοδος) αλλά και στην Αθηνών-Λαμίας (κόμβος Καλυφτάκη έως Αθηνών-είσοδος).
Μποτιλιάρισμα έχει η Αλεξάνδρας και η Μεσογείων από το Πεντάγωνο έως το Ντυνάν.
Επίσης, με δυσκολία κινούνται τα οχήματα και στη λεωφόρο Κηφισίας στην άνοδο, στο ύψος του Αμαρουσίου έως την Φιλοθέη καθώς και την άνοδο της Βας. Σοφίας αλλά και την άνοδο της Βας. Κωνσταντίνου.

Heat 2: Ο Κρίστιαν Μπέιλ στο πλευρό του Λεονάρντο ΝτιΚάπριο στη νέα ταινία του Μάικλ Μαν
08:31
Οι σεισμοί ενδέχεται να ευθύνονται για τη δημιουργία χρυσού μέσα στη Γη, υποστηρίζει μελέτη
08:23
«Οι μαύροι δεν είναι πίθηκοι»: Δημοκρατικός βουλευτής σήκωσε πλακάτ την ώρα που μιλούσε ο Τραμπ - Αποβλήθηκε από την αίθουσα (vid)
08:14
Κατολισθήσεις και πλημμύρες στη Βραζιλία: Τουλάχιστον 29 νεκροί - Δεκάδες αγνοούμενοι (pics&vids)
08:11