Κίνηση στους δρόμους: Οι περιοχές με το μεγαλύτερο πρόβλημα
Ανανεώθηκε:
Με δυσκολία διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων στους περισσότερους δρόμους της Αττικής το πρωί της Τρίτης, 1η Νοεμβρίου.
Με ιδιαίτερα χαμηλές ταχύτητες κινούνται οι οδηγοί των οχημάτων στη λεωφόρο Κηφισού και την Αττική Οδό.
Νωρίτερα, μποτιλιάρισμα υπήρχε στη λεωφόρο Κατεχάκη στο ύψος του Καρέα στο ρεύμα προς Μεσογείων όταν ένα όχημα ακινητοποιήθηκε στο ύψος της Καισαριανής.
Αυξημένη είναι η κίνηση στην Αθηνών – Κορίνθου /Λ. Αθηνών (έξοδος), στην Αθηνών-Λαμίας (Αθηνών έως τον κόμβο Καλυφτάκη -έξοδος) αλλά και στην Αθηνών-Λαμίας (κόμβος Καλυφτάκη έως Αθηνών-είσοδος).
Μποτιλιάρισμα έχει η Αλεξάνδρας και η Μεσογείων από το Πεντάγωνο έως το Ντυνάν.
Επίσης, με δυσκολία κινούνται τα οχήματα και στη λεωφόρο Κηφισίας στην άνοδο, στο ύψος του Αμαρουσίου έως την Φιλοθέη καθώς και την άνοδο της Βας. Σοφίας αλλά και την άνοδο της Βας. Κωνσταντίνου.

Παπακωνσταντίνου (Ideal Holdings): Το παραγωγικό μοντέλο της Ελλάδας έχει αρχίσει και βελτιώνεται
12:44
Απορρίπτει τις άμεσες διαπραγματεύσεις με το Ισραήλ ο επικεφαλής της Χεζμπολάχ
12:41
Διεκόπη η δίκη των Τεμπών - Θα συνεχιστεί αύριο, Τρίτη
12:35
Παγκράτι: Οδηγός μηχανής έσπασε το πόδι 22χρονης - Δεν μπορούσε να την περιμένει να παρκάρει
12:34