Παράνομο ψάρεμα: Κατασχέθηκαν παλαμίδες 460 κιλών στο Ηράκλειο
Στην κατάσχεση 460 κιλών αλιευμάτων και συγκεκριμένα παλαμίδας, προχώρησαν στελέχη του Λιμεναρχείου Ηρακλείου το πρωί της Τετάρτης (02/11).
Κατά τη διάρκεια επιθεώρησης σε σκάφος, διαπιστώθηκε ότι στο ηλεκτρονικό ημερολόγιο αλιείας δεν είχε καταγραφεί η ποσότητα των ψαριών που είχαν αλιευτεί.

Επιβλήθηκαν διοικητικές κυρώσεις σε βάρος των ψαράδων ενώ τα κατασχεμένα ψάρια εκποιήθηκαν σε πλειοδοτικό διαγωνισμό.
Φθιώτιδα: Έβγαζαν παράνομα γυαλιστερές και κυδώνια
Σε αλιευτικό έλεγχο που διενεργήθηκε, το μεσημέρι της Τρίτης (01/11), στη θαλάσσια περιοχή “ΛΥΚΟΠΕΡΑΣΜΑΤΑ'' του όρμου Λάρυμνας, εντοπίστηκαν δύο ερασιτέχνες αλιείς να έχουν ψαρέψει πέντε κιλά γυαλιστερές και οκτώ κιλά κυδώνια, κάνοντας χρήση φορητής αυτόνομης καταδυτικής συσκευής.

Επιβλήθηκαν οι προβλεπόμενες διοικητικές κυρώσεις, κατασχέθηκε ο αλιευτικός εξοπλισμός ενώ τα αλιεύματα επαναποντίστηκαν στη θάλασσα.
Τηλεφωνική επικοινωνία Γεραπετρίτη - Φιντάν: Στο επίκεντρο διμερή ζητήματα και παγκόσμιες εξελίξεις
15:43
Καθαρά Δευτέρα 2026: Πότε πέφτει το τριήμερο - Αναλυτικά όλες οι αργίες της χρονιάς
15:37
Live: Οι δηλώσεις Μητσοτάκη μετά τη συνάντησή του με τον Σάντσεθ στην Ισπανία
15:31
IFSAS Group: Ελληνική Διάκριση σε παγκόσμιο επίπεδο
15:24