ΕΛΛΑΔΑ

Amber Alert: Εξαφανίστηκε η 8χρονη Φατμά από δομή προσφύγων στη Θήβα

Amber Alert: Εξαφανίστηκε η 8χρονη Φατμά από δομή προσφύγων στη Θήβα
Η Φατμά Λούνες έχει μαύρα μαλλιά, μαύρα μάτια, κανονικό ύψος και είναι αδύνατη ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ / INTIME NEWS

Ένα κορίτσι 8 ετών, η Φατμά Λούνες, εξαφανίστηκε από δομή φιλοξενίας προσφύγων στη Θήβα στις 24 Οκτωβρίου. Το κορίτσι εξαφανίστηκε μαζί με τον 27χρονο αδελφό της Σουλεϊμάν Λούνες και έκτοτε δεν έχουν δώσει σημεία ζωής.

Το Χαμόγελο του Παιδιού ενημερώθηκε σήμερα Τετάρτη (2/11) για την εξαφάνιση και ενεργοποίησε άμεσα τον μηχανισμό AMBER ALERT HELLAS, κατόπιν εισαγγελικής εντολής, καθώς υπάρχουν ενδείξεις που χαρακτηρίζουν την εξαφάνιση ως επικίνδυνη.

Η Φατμά Λούνες έχει μαύρα μαλλιά, μαύρα μάτια, κανονικό ύψος και είναι αδύνατη. Δεν είναι γνωστό τι φορούσε την ημέρα που εξαφανίστηκε.

Ο Σουλεϊμάν Λούνες έχει μαύρα μαλλιά, μαύρα μάτια, ύψος 1.80 και είναι αδύνατος. Δεν είναι γνωστό τι φορούσε την ημέρα που εξαφανίστηκε.

1200X630-72dpi.jpg
Η Φατμά Λούνες έχει μαύρα μαλλιά, μαύρα μάτια, κανονικό ύψος και είναι αδύνατη

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

Μπορείτε να την κατεβάσετε για Android κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-android και για Apple κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-apple.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ